Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Arata-ne cel mai inspirat concept de design pentru noua colectie de sacose Mega Chic by Mega Image!

Arata-ne cel mai inspirat concept de design pentru noua colectie de sacose Mega Chic by Mega Image!

 

Bucuria de a le aduce zambetul pe buze celor care ne trec pragul zilnic ne indeamna sa sprijinim in continuare intitiative mega creative. Ideea de a le oferi clientilor nostri o sacosa reutilizabila si inedita i-a impins pe multi tineri designeri sa ne surprinda cu propuneri memorabile pe care au avut sansa de a le materializa prin competitia Mega Chic 2014.

Astfel, mai mult ca niciodata, ne dorim sa scoatem din anonimat rutina cumparaturilor zilnice prin noi experiente surprinzatoare si sa transformam inca o data sacosa Mega Chic intr-un accesoriu de colectie.

Chic la puterea a doua

Stii despre ce e vorba, iar de data asta chiar nu ai ce sa pierzi! Ai vazut-o peste tot in oras si acum esti mai hotarat ca oricand sa ne arati ca e randul tau sa intorci privirile. 

Vrem ca propunerea ta sa prinda viata si sa se regaseasca in noua colectie de sacose Mega Chic. 

Ce iti ramane de facut? Fa-ti incalzirea, fii creativ si realizeaza design-ul pentru cel mai dorit accesoriu de shopping din oras. 

Care este tema competitiei? 

Transforma-ti ideile in realitate si creeaza cel mai inspirat design pe una sau mai multe dintre urmatoarele teme inspirate din universul Mega Image: 

  1. Cool Statement: Typography, zicale romanesti cu substrat, expresii care ne inspira sau ne fac sa zambim. Sau pur si simplu un statement pe care vrei sa il poarte toata lumea. 
  2. Yummy Inspiration: Eye candy la propriu si la figurat. Delicii apetisante in forme care te dau peste cap, bunatati sanatoase sau placerile vinovate ale pofticiosilor din orasul tau. 
  3. Smart Community: Adica bucurii de weekend, clipe speciale cu prieteni buni si familia ta. Chestii care merita sarbatorite, zambete, cadouri si lucruri care te fac fericit.

Cum participi si mai ales cum castigi?

Lucrarea sau lucrarile tale trebuie uploadate in perioada 18 noiembrie - 31 decembrie 2015 in format editabil si PNG transparent, in conformitate cu detaliile tehnice din regulamentul de concurs si impreuna cu formularul de inscriere. Fiecare layout inscris trebuie sa respecte template-ul existent al sacosei si sa includa logo-ul Mega Image si, optional, semnatura ta. 

Mecanismul de selectie a castigatorilor este format dintr-un proces de vot public (30% din rezultatul final) cumulat cu notele obtinute in urma deliberarii juriului competitiei (70% din rezultatul final). Acesta va nota fiecare lucrare inscrisa in concurs in functie de urmatoarele criterii: 

  • originalitatea si unicitatea ideii - nu ne dorim creatii copiate sau imagini preluate de pe net.
  • respectarea temei - pentru ca ne dorim o sacosa care sa ne reprezinte
  • doza de CHIC - pentru ca rezultatul trebuie sa fie un accesoriu in trend sau in avangarda, pe care chiar sa-ti doresti sa-l porti.

Rezultatul final va departaja cele 3 designuri castigatoare, cate unul pentru fiecare dintre cele 3 teme de concurs, care vor deveni imaginea noii colectii de sacose MEGA CHIC urmand a fi produse si prezente in toate magazinele Mega Image. 

Conceptul tau a fost validat si nu te poti abtine sa te cauti in galeria cu inscrieri? 

Atunci propunerea ta Mega Chic este foarte aproape de a atrage toate privirile din oras. Iar tu ai sansa de a castiga:

  • 3 x 1.000 euro
  • 1 x iPad Air personalizat cu creatia ta