Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 3 weekend-uri la munte pentru 2 persoane!

Adăugat de concursoman în data de 2015.12.10 • 1465 vizualizări

concurs Electroputere Parc

Electroputere Parc te trimite la munte.

Campania "Electroputere Parc te trimite la munte" se va desfasura in perioada 01 - 20 decembrie 2015, interval orar 13:00 - 21:00.

Fiecare participant care a cumparat de minim 50 RON/bon de la oricare din magazinele din centrul comercial Electroputere Parc in perioada campaniei va merge la standul cu cei 2 promotrei personalizati in craciunite pozitionati in centrul comercial, vor face o poza la panoul campaniei cu una din craciunitele noastre si se va inscrie la tombola. Promoterul va semna fiecare bon inscris pentru a nu putea fi refolosit. Formularul de inscriere va contine numar si data bon, numele magazinului de unde a fost primit, nume participant, numar de telefon precum si semnatura participantului. Fiecare participant va primi un numar de ordine format din 4 cifre.

Premiile care pot fi castigate in cadrul campaniei:

  • 3 extrageri a cate un premiu - fiecare premiu consta in: cazare 1 camera duble in Sinaia / Busteni / Azuga la vila/ pensiune/ motel pentru 2 nopti

In zilele de 07, 14, 20 decembrie 2015 in prezenta cate unui reprezentant Electroputere Parc si PinPoint Concept se va face extragerea numarului de ordine castigator.


PARTICIPA LA CONCURS