Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Vara asta, faci Casa Buna cu Loncolor, pentru ca parului tau frumos colorat ii sta bine intr-o casa proaspat amenajata!

Campania  "Loncolor - Facem casa bine cu tine" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 15.06.2016 - 31.08.2016, inclusiv.

La promotie participa oricare din produsele Loncolor Ultra, Loncolor Ultra Max, Loncolor Natura, Loncolor Envogue, Loncolor Trendy Colors marcate cu eticheta promotionala cu cod unic (steag/booklet cu mesaj promotional si instructiuni) .

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa achizitioneze minim un produs Loncolor din gamele Loncolor Ultra, Loncolor Ultra Max, Loncolor Natura, Loncolor Envogue, Loncolor Trendy Colors, ce contine un cod unic promotional de 10 caractere pe eticheta promotionala, si sa trimita codurile prin SMS la numarul 1728 (numar cu tarif normal din retelele Vodafone, Orange si Telekom) sau online pe site-ul campaniei, completand formularul de inregistrare.

Premiile campaniei sunt:

  • 3 vouchere de cumparaturi, la alegere, intr-unul din cele mai mari magazinele de bricolaj, electrocasnice sau mobilier si amenajari interioare, in valoare de 1.500 euro, fiecare
  • 1.500 de premii a cate 50 lei

Premiile ce constau in bani, 1500 de premii a cate 50 lei, sunt acordate instant. Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 3). Momentele castigatoare vor fi extrase in intervalul corespunzator perioadei promotiei. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate, anterior inceperii promotiei, intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Premii acordate prin tragere la sorti, vouchere de cumparaturi, vor fi acordate dupa cum urmeaza:

  • in data de 01.08.2016 se va extrage un castigator al unui premiu ce consta intr-un Voucher de cumparaturi, la alegere, intr-unul din cele mai mari magazinele de bricolaj, electrocasnice sau mobilier si amenajari interioare, in valoare de 6.975 lei cu TVA inclus. In tragerea la sorti vor intra toate inscrierile valide din perioada 15.06.2016 - 31.07.2016 si se va desemna un castigator impreuna cu 5 rezerve.
  • in data de 01.09.2016 se va extrage 2 castigatori pentru premiile ce constau in Voucher de cumparaturi, la alegere, intr-unul din cele mai mari magazinele de bricolaj, electrocasnice sau mobilier si amenajari interioare in valoare de 6.975 lei cu TVA inclus. In tragerea la sorti vor intra toate inscrierile valide din perioada 15.07.2016 - 31.08.2016 si se vor desemna 2 castigatori impreuna cu 5 rezerve pentru fiecare.

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea pe website-ul campaniei in termen de 15 zile calendaristice de la data incheierii procesului de validare a castigurilor. Lista finala a castigatorilor promotiei va fi afisata pe site-ul campaniei pana la data de 15.10.2016.