98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 vouchere de 500 lei!

 admin  2015.01.16  Vouchere,Trageri la sorti  1163

concurs eMAG Supermarket

eMAG va provoaca in acest concurs sa promovati produsele Bio si Naturiste din categoria Supermarket si sa castigati unul dintre cele 3 Carduri Cadou de 500 lei puse la bataie!

Campania este derulata in perioada 15 ianuarie – 26 ianuarie 2015.

Ce trebuie sa faceti este, sa aveti un cont afiliat Profitshare si sa promovati cat de bine puteti si prin ce unelte stiti ca functioneaza la voi produsele Bio si Naturiste disponibile in categoria principala Supermarket din lista de mai jos.

Va recomandam sa puneti accent pe urmatoarele categorii:

  • Produse naturiste
  • Produse pentru slabit
  • Musli, Fulgi si Alte cereale – Tip produs : Bio
  • Paste – Tip produs : Bio

Daca se face o comanda in valoare de minimum 200 lei clientul primeste gratuit cartea: Trăiesc, deci ma abțin scrisa de nutritionistul Mihaela Bilic.

Castigatorii celor 3 Carduri Cadou a cate 500 de lei vor fi anuntati pe 5 februarie 2015 si se vor acorda afiliatilor care inregistreaza cele mai mari vanzari. In competitie se vor lua in considerare toate comisioanele din categoria Supermarket.


PARTICIPA LA CONCURS

eMAG Supermarket produsele Bio si Naturiste Trăiesc, deci ma abțin primesti gratuit castiga voucherNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.