108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 vouchere a cate 200 de lei in magazinul Sofiaman!

   2015.07.23  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vouchere,Trageri la sorti  1380

concurs Sofiaman

Sofiaman, cel mai mare producator de haine de casa si de noapte din Romania a deschis in luna mai a acestui an a deschis un nou magazin in centrul comercial Mega Mall din Bucuresti.

Campania Check&win oferă 3 vouchere de cumparaturi a cate 200 de Lei, pe care le poti folosi in cel mai nou magazin Sofiaman din Bucuresti.

Ce trebuie sa faci?

  1. Mergi in magazinul Sofiaman din Megamall si da-ti check-in;
  2. Foloseste hashtag-ul #SofiaMegaMall si #Buchareststyle pentru check-in-ul tau;

Concursul se incheie pe 31 iulie 2015. Castigatorul va fi ales prin random.org.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sofiaman #SofiaMegaMall #BuchareststyleNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.