Acest concurs a expirat în data de 2015-06-16. Vezi concursurile active aici.
Batalia Inghetatelor Corso.

Concursul "Batalia Inghetatelor Corso" este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, in perioad 17 mai 2015 – 15 iunie 2015.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs;
  2. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului;
  3. Pentru participarea la concursul “Batalia Inghetatelor Corso” participantul trebuie sa acceseze pagina de Facebook Inghetata Corso;
  4. Sa urmareasca postarile de concurs si sa realizeze actiunile solicitate de aceste postari, care vor fi publicate de Corso pe wall-ul paginii saptamanal, pana la finalul perioadei de concurs, respectand totodata termenii ce vor fi mentionati in respectivele postari Corso (termen limita de realizare a actiunilor solicitate in postarile de concurs constand in: data, zi si ora). 

In cadrul Concursului vor fi acordate premii constand in:

  • 3 trotinete (cate una pentru fiecare dintre cele 3 „batalii Corso”)
  • 6 tricouri Corso (cate 2 pentru fiecare dintre cele 3 „batalii Corso”)

Pentru una dintre trotinete si pentru unul dintre cele 6 tricouri Corso, castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi realizata folosind un mecanism automat de tragere la sorti (random.org). Participantii care vor fi desemnati castigatori in urma tragerii la sorti vor fi anuntati pe pagina de Facebook pe care se desfasoara prezentul concurs.