108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 televizoare Smart LED Full HD, 30 tricouri de suporter Joma, 10 cosuri de produse pentru 1 an de zile, 3 mese de foosball, 3 smartwatch-uri si 3 sisteme Home Cinema!

 admin  2016.05.01  Beauty,Diverse,Electronice,Jucarii,Trageri la sorti  2268

concurs Henkel

Campania se va desfasura in perioada 01 aprilie 2016 – 01 iunie2016, pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele, spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie participa orice produse din gamele FA, Taft, Syoss, Schauma sau Hattric, destinat barbatilor, oferit spre vanzare in magazinele participante.

Pentru a se inscrie in concurs, clientul care a cumparat orice produs din gamele FA, Taft, Syoss, Schauma sau Hattric, destinate barbatilor, trebuie sa se inscrie pe www.suporteradevarat.ro cu urmatoarele date: nume, prenume, numele magazinului de unde a cumparat produsele, numar bon fiscal si data / numar factura fiscala si data, e-mail, numar de telefon.

Premiile campaniei sunt:

 • Premii nationale:
  • 3 x Smart LED TV, diagonala 82 - 100 cm, Full HD
  • 10 x Cos cumparaturi pentru un an – (un cos contine cate 6 produse din fiecare gama de produse participante in aceasta campanie promotionala)
  • 30 x Tricouri suporter Joma
 • Premii speciale:
  • ​3 x Masa Foosball, contor de goluri manere telescopice, 3 mingi
  • 3 x Smartwatch, conectivitate Bluetooth, permite utilizatorilor sa gestioneze apeluri si mesajele text
  • 3 x Sistem Home Cinema, 5.1 canale, subwoofer, Dolby Surround

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti astfel: 

 • Premiile Nationale vor fi extrase din intreaga baza de date cu participanti, indiferent de magazinul participant din care a cumparat produsele;
 • Premiile alocate pe retele de magazine vor fi extrase separat pentru fiecare retea de magazine participante in parte;

Extragerea se va face in mod aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc in prezenta unui notar. Extragerea castigatorilor se va face pe data de 6 iulie 2016, iar lista acestora va fi publicata pe site-ul www.suporteradevarat.ro pana cel mai tarziu pe data de 31 iulie 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Henkel castiga premii castiga televizor Smart masa foosball concurs FA concurs Taft concurs Syoss concurs Schauma concurs Hattric suporter adevarat suporteradevarat.ro numar bon fiscal produsele participante www.suporteradevarat.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.