Acest concurs a expirat în data de 2016-01-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu MyVodafone.

Campania "Castiga cu MyVodafone" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 04.12.2015 - 05.01.2016.

La campanie poate participa orice persoana fizica, utilizator activ al serviciilor de comunicatii electronice Vodafone, cetatean roman cu domiciloil sau resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani, care detine un abonament sau o cartela preplatita Vodafone.

Pentru a se inscrie in campanie, trebuie sa fie urmati urmatorii pasi:

  • Clientul isi descarca aplicatia MyVodafone, isi creeaza un cont si ulterior se logheaza in cont. Apoi si opteaza, dupa cum este cazul:
    • In cazul in care participantul este utilizator de servicii postpaid Vodafone: efectueaza plata facturii de servicii transmise de Vodafone prin intermediul aplicatiei MyVodafone sau activeaza o extraoptiune de servicii Vodafone, prin intermediul aplicatiei MyVodafone. Pentru plata facturii, este necesar ca utilizatorul sa achite debitul restant in integritatea sumei inscrise pe factura, folosind cardul bancar.
    • In cazul in care este utilizator de servicii preplatite Vodafone: efectueaza reincarcarea unei cartele preplatite sau activarea unei extraoptiuni de servicii prin intermediul aplicatiei MyVodafone.

Se acorda 3 premii constand in cate un telefon Samsung Galaxy S6.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va realiza in data de 12.01.2016.