108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 telefoane Lenovo A6000 4G!

 admin  2016.04.14  Telefoane,Trageri la sorti  1884

concurs Germanos

Perioada de desfasurare a campaniei este 11 aprilie 2016, ora 00:00:00 – 17 aprilie 2016, ora 23:59:59. 

Pentru a intra in concurs, un participant trebuie sa intre pe site-ul campaniei, sa aleaga o categorie de produse si sa se aboneze la newsletterul Germanos (daca nu s-a abonat la newsletterul Germanos pana la data inceperii campaniei) prin completarea formularului de inregistrare. Pentru activarea inscrierii, participantii trebuie sa dea click pe link-ul de activare din mailul trimis de catre organizator pe adresa de email completata in formular.

In cadrul prezentei campanii organizatorul ofera urmatoarele premii:

Premiile promotiei vor fi atribuite in urma tragerii la sorti din data de 21 aprilie 2016 dintre toti participantii care sau incris pe site-ul campaniei, in perioada promotiei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Germanos castiga premii concurs PasteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.