98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 telefoane Alcatel OneTouch Idol 3!

 admin  2015.12.23  Telefoane,Trageri la sorti  2061

concurs Alcatel

Castiga un Alcatel Onetouch Idol 3, singurul telefon cu functie reversibila care te lasa sa il utilizezi chiar si cu capul in jos.

Ca sa intri in concurs, posteaza-ne chiar in comentariile o fotografie cu bradul tau de Craciun … cu susul in jos. Astfel bradul tau va trebui sa arate de parca este intors la 180°, doar atunci inscrierea ta fiind eligibila.

Vei intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 telefoane Alcatel Onetouch Idol 3

Concursul se sfarseste pe data de 26 decembrie 2015 la ora 23:59.

Castigatorii vor fi contactati printr-un mesaj privat pe Facebook si anuntati pe pagina.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Alcatel castiga premii Alcatel OneTouch Idol3 castiga telefonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.