108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 tablete grafice si zilnic 10 tablete Milka Collage!

 admin  2016.03.23  Diverse,Tablete,Trageri la sorti,Alimente  3361

concurs Milka

Promotia "Milka Collage" va incepe pe data de 21 martie 2016, ora 18:00:00 si se va incheia in data de 17 aprilie 2016, ora 23:59:59.

Pentru a participa la promotie, utilizatorii trebuie sa acceseze www.collagemilka.ro, sa isi faca cont de utilizator, apoi sa creeze un colaj pe care sa il incarce in sectiunea "Galeria ta". Colajul poate fi creat in forma si cu ajutorul “ingredientelor” disponibile pe site-ul promotiei collagemilka.ro. Dupa crearea colajului participantul va avea posibilitatea sa stearga sau sa il salveze in galerie.

Un participant poate crea si salva un numar nelimitat de colaje pe zi, insa poate castiga un premiu.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:

  • Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase in intervalul corespunzator perioadei promotiei. Va fi desemnat castigator participantul care creaza si salveaza un colaj valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.
  • Premiul ce consta in Tableta Grafica va fi acordat prin tragere la sorti in intervalul 18.04 –30.04.2016, in prezenta unui notar public. La tragerea la sorti electronica vor participa toate colajele valide inscrise in perioada promotiei si care indeplinesc termenii si conditiile stipulate in regulament.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Milka castiga premii Milka Collage www.collagemilka.ro tableta graficaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.