Acest concurs a expirat în data de 2017-06-13. Vezi concursurile active aici.
De Ziua Copilului, blogul Manafu.ro a lansat un concurs impreuna cu Bitdefender, compania romaneascade securitate cibernetica.

Siguranța copiilor în mediul online este foarte importantă astăzi. Ei sunt expuși la multe pericole pe care fie nu le cunosc, fie nu le așteaptă atunci când navighează pe Internet sau petrec timp în aplicații.

De Ziua Copilului, blogul Manafu.ro a lansat un concurs împreună cu Bitdefender, compania românească de securitate cibernetică.

Cristian Manafu,autorul blogului, oferă câteva abonamente Bitdefender Family Pack 2017 cititorilor blogului. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați blogul și pagina concursului, apoi să  intrați în pagina Bitdefender Family Pack 2017, unde vă informați despre ce poate să facă aplicația Bitdefender. 

La final, trebuie să scrieți în comentariile postului lui Cristian care este motivul pentru care ați folosi această soluție de protecție online. Ce funcție vă place cel mai mult din ce are de oferit Bitdefender Family Pack 2017. Vor fi 3 câștigători aleși prin tragere la sorți, luni 12 iunie.