Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-03-09. Vezi concursurile active aici.
Ghiceste scorul – sezonul 6.

Concursul “Ghiceste scorul” – sezonul 6 se va desfasura intre 10 iulie 2015 – 08 martie 2016.

Concursul este organizat pe mai multe faze, iar la sfarsitul fiecareia se obtine un clasament pe baza punctajelor, se desemneaza castigatorii fazelor si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze. La terminarea competitiei, pe data de 08 martie 2016, ora 23:59, pe baza punctajelor utilizatorilor obtinute prin cumularea punctajelor tuturor fazelor, se realizeaza un Clasament General final al utilizatorilor si se acorda premiile finale ale Concursului. La finalul Concursului se acorda premii si printr-o tragere la sorti la care participa toti utilizatorii inscrisi care respecta termenii si conditiile prezentului regulament. 

Sumarul mecanismului de concurs:

Utilizatorii vor trebui sa se inregistreze in concurs accesand pagina concursului online, pe site-ul orange.ro, prin folosirea unui cont online Orange existent sau prin crearea unuia nou, folosind pentru concursul online un nume de utilizator asociat contului. Utilizatorii se vor inregistra in Concurs alegand un alias unic disponibil si sunt obligati sa declare un numar unic de telefon mobil. 

Pe perioada campionatului national de fotbal se va afisa programul acestuia cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:

 • in spatiul dedicat utilizatorul introduce scorul/scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de desfasurare a meciului.
 • scorul/scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv. 
 • dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile.

Utilizatorul va primi un punctaj in functie de predictiile pe care le face, conform sectiunii „acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare”.

Acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare:

predictie utilizator pentru fiecare meci predictie 
corecta
(puncte)
predictie 
incorecta
(puncte)
echipa castigatoare a unui meci 5 0
scorul egal al unui meci 5 0
diferenta de goluri intr-un meci, daca a fost 
aleasa corect echipa castigatoare sau egalul 
(goluri Echipa1 - goluri Echipa 2)
5 0
scorul final la sfarsitul partidei 20 0
numarul total de goluri 10 0
puncte suplimentare acordate conform 
sectiunii "punctele sumplimentare" de mai 
jos
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
folosirea butonului „joker” tripleaza 
predictia 
(x3)
-50
punctele zilei 10 -
intrebare suplimentara 10 0
pozitie corecta a echipei in clasament 20 0
coduri promotionale diferite valori -


Toate punctele obtinute intr-un meci se cumuleaza. Numarul maxim de puncte posibile pentru un meci este de 40. Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale, nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al Concursului.

In cadrul concursului vor fi disponibile si sectiuni prin care se acorda puncte suplimentare:

 • intrebari suplimentare
 • punctele zilei: In fiecare zi, fiecare utilizator poate primi 10 puncte suplimentare daca intra in pagina dedicata si voteaza una din ofertele prezentate. Pentru evitarea oricarui dubiu, indiferent de numarul de voturi acordate de acelasi utilizator, intr-o zi, numarul de puncte alocate va fi 10. Dupa ora 00:00 a fiecarei zile, daca intra in aceeasi sectiune si voteaza, utilizatorul primeste alte 10 puncte care se adauga in contul sau de concurs.
 • plasarea jetonului tip joker: Utilizatorii pot primi puncte suplimentare daca folosesc o optiune de joker, disponibil o singura data in fiecare etapa, care tripleaza punctajul pus in concurs. Jokerul poate tripla punctajul obtinut la meciul respectiv pentru predictia completa si corecta, dar daca previziunea este incorecta se scad automat 50 de puncte, conform Regulamentului. Daca nu se previzioneaza un meci sau nu se completeaza o intrebare, scorul pana in acel moment ramane intact, insa utilizatorul nu va primi puncte suplimentare.
 • coduri promotionale : Utilizatorii pot primi, gratuit, puncte suplimentare pe baza unor coduri distribuite de organizator pe diferite canale de comunicare.

La finalul meciurilor, oricare Utilizator poate afla punctajul obtinut si pe ce loc se pozitioneaza in clasamentul general. Prin interogarea bazei de date se va putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile oferite in cadrul clasamentului final. Clasamentul general prezinta in ordinea pozitiilor topul utilizatorilor la momentul respectiv. Pe 08 martie 2016, ora 23:59, pe baza punctajelor acumulate pe tot parcursul concursului de catre utilizatori, se realizeaza un Clasament general final al utilizatorilor. 

Concursul se desfasoara in 2 faze:

 • Faza 1: 10 iulie – 22 octombrie 2015 - Cuprinde meciurile din etapele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 din campionatul Romaniei, Liga 1.
 • Faza a 2-a: 23 octombrie – 08 martie 2016 - Cuprinde meciurile din etapele 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 din campionatul Romaniei, Liga 1.

La sfarsitul fiecarei faze de concurs se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze. La finalul concursului, pe 08 martie  2016, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele din cele doua faze si se realizeaza clasamentul final.

Premiile acordate pentru fiecare faza din concurs:

 • faza 1
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia Z3 Compact in valoare de 395 de euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte pentru faza 1;
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia M2 in valoare de 179 euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea;
 • faza a 2-a
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia Z3 Compact in valoare de 395 de euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte pentru faza 2;
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia M2 in valoare de 179 euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea;
 • faza finala
  • premiul I – un smartphone Sony Xperia Z3 (in valoare de 509 euro, TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte in total, pe durata celor 2 faze cumulate;
  • premiul II – un smartphone Sony Xperia Z3  compact (in valoare de 509 euro, TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul 2 pe durata celor 2 faze cumulate;
  • premiul III – un smartphone Sony Xperia Z3 (in valoare de 509 euro, TVA inclus), care se acorda utilizatorului s-a clasat la finalul perioadei de concurs pe locul 3 pe durata celor 2 faze ecumulate;
 • premii suplimentare:  tragerea la sorti: Toti utilizatorii care si-au inscris datele complet si corect in baza de date vor participa la o tragere la sorti care se va finaliza cu desemnarea a 3 castigatori. Fiecare dintre cei 3 castigatori va primi cate un  telefon Sony Xperia M2 , fiecare in valoare de 179 de euro (TVA inclus).

Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii: 

 

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu pot fi convertite in bani.

Participantii castigatori trebuie sa raspunda apelurilor consultantilor Organizatorului in termen de 72 de ore din momentul in care acestia au inceput sa ii apeleze pentru a le furniza detalii despre modalitatea in care vor intra in posesia premiilor.