Acest concurs a expirat în data de 2014-10-09. Vezi concursurile active aici.
Scrie pe cer

Concursul "Scrie pe cer" se desfasoara intre 17 septembrie - 8 octombrie 2014, ora 23:59:59, pe site-ul scriepecer.ro si presupune inscrierea de mesaje pentru o persoana draga alcatuite din cuvinte descoperite prin tehnologia Augmented Reality, cu ajutorul smartphone-ului si aplicatiei Layar. 

In cadrul concursului vor fi acordate in total 3 premii, fiecare constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S5.

Concursul „Scrie pe cer” se desfasoara pe site-ul www.scriepecer.ro accesibil atat de pe un terminal fix (desktop, laptop), cat si de pe terminale mobile (smartphone, tableta) si cu ajutorul aplicatiei de Augmented Reality „Layar” disponibila gratuit pentru sistemele de operare Android, iOS si BlackBerry. 

In cadrul Concursului sunt publicate virtual, pe cer, prin intermediul tehnologiei Augmented Reality un total de 30 de cuvinte cheie, in 10 orase ale Romaniei. Cele 10 orase sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Galati, Constanta, Craiova, Sibiu, Oradea. In fiecare oras sunt publicate cate 3 cuvinte diferite. 

Participantii trebuie sa:

  • descopere cel putin un cuvant, indiferent din ce oras, cu ajutorul aplicatiei Layar instalata pe smartphone
  • compuna un mesaj de dragoste pentru persoana iubita si sa il inscrie in concurs pe site-ul scriepecer.ro pana la data de 8 octombrie inclusiv

In participant poate inscrie mai multe mesaje in concurs, insa va fi inscris in tragerea la sorti o singura data, indiferent de numarul de mesaje.

La finalul perioadei de concurs vor fi premiati, prin tragere la sorti, 3 participanti. Castigatorii celor 3 de premii vor fi anuntati pana pe data de 15 octombrie 2014.