108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 smartphone-uri Microsoft Lumia 535!

 admin  2015.05.07  Telefoane,Concursuri cu jurizare  1686

concurs Microsoft

Concursul începe la data de 4 mai 2015 și se va încheia la data de 4 iunie 2015.

Participarea este gratuită. Dreptul de a participa la concurs au toate persoane fizice care sunt cetățeni români și au reședința în România, precum și au un cont de utilizator înregistrat la rețea socială Facebook înaintea începeri concursului. 

Pentru a participa la concurs, utilizatorul trebuie să scrie cât mai creativ răspuns la întrebarea postată la Facebook tab a pagini Facebook al lui Organizator. Utilizatorul poate împărtăși răspunsul la rețele sociale, dar această nu este o condiție pentru alegerea câștigătorului.

Din răspunsurile trimise de către toți participanți, un juriu neutral asignat din partea lui Organizator va alege 3 cel mai creativi care vor fi câștigați.

  • premiul întâi – Microsoft Lumia 535 în valoare de 450 RON
  • premiul al doilea – Microsoft Lumia 535 în valoare de 450 RON
  • premiul al treilea – Microsoft Lumia 535 în valoare de 450 RON

Înlocuirea premiului în alte obiecte sau prin contravaloarea acestuia în bani nu este posibilă. Câștigătorul își da acordul că numele lui/ei poate fi publicat la pagina Facebook, ca și fotografia de la ceremonia de preluare al câștigului.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Julius Meinl concursuri online Microsoft Lumia 535 castiga telefon concurs telefonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.