Acest concurs a expirat în data de 2015-05-21. Vezi concursurile active aici.
Te abonezi si castigi.

Concursul „Te abonezi si castigi” este organizat în perioada 3 martie – 20 mai 2015.

Concursul se va desfăşura in ziarul Adevarul de luni pana vineri, pe toata perioada specificata mai sus.

Pentru a participa la concurs, cititorii trebuie sa se aboneze la pachetul de ziare Adevarul si Weekend Adevarul pe o perioada de 6 sau 12 luni, prin modalitatile de abonare prezentate in ziar, in macheta de concurs. In plus, pentru abonamentele platite cu mandat postal sau ordin de plata este necesar ca abonatii sa trimita talonul completat sau datele lor (nume, prenume, adresa, nr. de telefon), impreuna cu copia dovezii de plata la S.C. Adevarul Holding S.R.L.  – Abonamente, Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr 21, sector 2, cod postal 020331 sau prin fax: 0372.130.068 sau prin e-mail la: abonamente@adevarulholding.ro.

Persoanele care se aboneaza la Posta sau la firmele de abonamente trebuie sa trimita dovada ca sunt abonati la Adevarul si Weekend Adevarul pe 6 sau 12 luni.

Abonatii trebuie sa furnizeze toate datele cerute in talon si/sau in formularul online, corect si complet. 

Castigatorii vor fi stabiliti in urma unei trageri la sorti. Toti cititorii ce se aboneaza la ziar in perioada concursului (3 martie – 20 mai 2015 ) vor intra in tragerea la sorti. Nu vor putea participa la extragere abonatii pe perioada mai mica de 6 luni. 

Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 27 mai 2015. Castigatorii vor fi anuntati in pe site-ul www.adevarul.ro sectiunea de abonamente in data 1 iunie 2015.

Premiile oferite în cadrul acestui concurs constau in: 

  • 3 sejururi pentru doua persoane, cazare in camera dubla doua nopti cu mic dejun inclus la Cheile Gradistei;
  • 3 tablete Evolio Evotab 4;
  • 5 premii a cate 5 carti editura Adevarul Holding;