Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 3 sejururi la munte pentru 2 persoane!

Adăugat de concursoman în data de 2015.11.12 • 1928 vizualizări

concurs Auchan

Eu reciclez! Tu indraznesti? Castigi si tu si mediul!

Campanie „Eu reciclez! Tu indraznesti?" se desfasoara in perioada 01.11.2015 - 31.12.2015, in toate magazinele Auchan Hipermarket, de pe teritoriul Romaniei.

Pe baza deseurilor de echipamente electrice si electronice si a bateriilor portabile uzate predate, clientul va primi de la operatorul biroului Serviciu Clienti un talon de participare ce trebuie completat cu datele personale si introdus in magazinul unde a predat deseurile, in urna special semnalizata din Hipermarketul participant, pentru a se inscrie la marea extragere. lnformatiile despre amplasarea urnelor pentru tombola pot fi obtinute de la Serviciul Clienti al Hipermarketului participant.

Pentru depunerea de aparate de uz casnic de mari dimensiuni, clientii vor primi 5 taloane de participare la tombola, pentru echipamente IT&C 3 taloane, iar pentru unelte electrice, jucarii, aparate de uz casnic de mici dimensiuni sau 20 de baterii, cate un talon de participare la tombola. 

Talonul va fi depus, dupa completare, numai in urnele special amenajate in acest sens si amplasate in Hipermarketul participant din magazinul in care s-a realizat predarea deseurilor.

In cadrul campaniei vor fi acordate in total 3 premii constand in 3 sejururi de 2 nopti la munte, cazare cu mic dejun la un eco-hotel si decontarea transportului, pentru doua persoane, castigatorii fiind desemnati in baza unei trageri la sorti.

Tragerea la sorti a castigatorilor se va realiza in mod public, fiind un eveniment transparent care va avea loc in data de 7 ianuarie 2016, in magazinul Auchan Drumul Taberei si va fi efectuata de o comisie formata din 4 membri.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS