77
concursuri
active
Premii
in valoare de

624.00
miliarde de lei,
adica

623.998.920,00
RON
11294
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 sejururi all inclusive de 4 nopti pentru 2 persoane la Casa din Padure pentru o destinatie pe masura durmului si 1 plin de carburant pe zi pentru cele mai frumoase calatorii!

 admin  2017.06.17  Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1561

avon.ro

concurs Epiesa

Doar tu stii cat de mult ai asteptat concediul de anul asta.

Noi stim insa ca nimic nu l-ar strica mai repede decat un drum lung intr-o masina defecta. 

Epiesa.ro iti ofera piesele auto si consultanta de care ai nevoie ca sa iti pregatesti masina pentru calatorie. Lasa stresul acasa si ia-i doar pe cei dragi cu tine!

Ce-ti mai ramane de facut? Bagajul!

Campania este organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei si consta intr-un concurs organizat in perioada 01 iunie 2017 - 30 iulie 2017.

Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse prin intermediul magazinului online epiesa.ro a caror valoare este de minim 500 lei, inscrierea in campanie realizandu-se automat in baza datelor furnizate in cadrul operatiunilor de achizitie online.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • Categoria I: 3 premii constand in cate un sejur la pensiunea "Casa din Padure" situat in Comuna Runcu, judetul Gorj, fiecare sejur incluzand 4 nopti de cazare pentru 2 persoane in regim all inclusive, cu acces la piscina si la terenul de tenis.
  • Categoria II: 60 premii constand in cate 6 vouchere (tichete de carburant), fiecare voucher in valoare de 50 lei cu TVA inclus, utilizabile in benzinariile din reteaua Petrom si OMV in valoare cumulata de 300 lei

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Epiesa castiga premii castiga carburant

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ