98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 masini Ford Fiesta Trend, 25 excursii de 2 persoane la Ierusalim, 2.000 tensiometre de brat Omron M3 si 1.000 de termometre digitale Omron Gentle Temp 520 sau 25.000 umbrele!

 admin  2017.09.18  Diverse,Electronice,Masini,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  2936

concurs Dona

Campania "Sarbatorim 25 de ani Dona" se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in cadrul Farmaciilor Dona, in perioada 15 septembrie - 26 noiembrie 2017.

Persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie:

 • sa-si utilizeze Cardul de Fidelitate Farmaciile Dona la achizitionarea in perioada campaniei a oricaror produse comercializate in Farmaciile Dona pentru a participa la extragerile din categoriile 1,2 si 3 si/sau sa-si utilizeze Cardul de Fidelitate Farmaciile Dona la achizitionarea in perioada campaniei a oricaror produse comercializate in Farmaciile Dona in valoare de amanunt cu TVA inclus de minimum 25 RON pe un singur bon de casa, pentru a fi inclus in algoritmul de acordare a premiilor din categoria 4;
 • sa detina unul din Cardurile de Fidelitate Farmaciile Dona: Card de Fidelitate Farmaciile Dona, Card de Fidelitate Farmaciile Dona Copilul Meu sau Card de Fidelitate Dona SOS Diabet eliberat inainte de data inceperii campaniei sau sa intre in posesia unui card de fidelitate in perioada campaniei si sa solicite inscrierea in baza de date si folosirea cardului de fidelitate inainte de achitarea produsului achizitionat;
 • sa aiba inregistrate corect datele de contact in baza de date cu posesori de carduri a organizatorului;
 • sa respecte prevederile regulamentului oficial pentru participarea la campanie;

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:

 • Premii categoria 1:
  • 3 masini Ford Fiesta Trend
 • Premii categoria 2:
  • 25 excursii de 2 persoane la Ierusalim, de 5 zile
 • Premii categoria 3:
  • 2.000 tensiometre de brat Omron M3 si 1.000 de termometre digitale Omron Gentle Temp 520
 • Premii categoria 4:
  • 25.000 umbrele

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dona castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.