Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
The Sleepover Hackathon.

Pe 11 decembrie 2015, de la ora 16:00, sediul Microsoft devine arena unui maraton de creatie si programare la finele caruia te asteapta premii si oportunitati cu adevarat serioase.  Ca sa nu mai zicem de mancarea, sucurile, cafeaua si energizantele care te vor tine in priza toata seara.

App Track - Ce iti alimenteaza cel mai mult pasiunea pentru coding?

Alege Apps Track si arata-ne in 24 de ore cum revolutionezi mobile-ul sau desktop-ul. Libertate totala!
Schimba tabara de la gamer la developer si arata ca faci parte dintr-o industrie care face peste 22 de miliarde de dolari pe an.

Tranzitia de la desktop la mobile aproape s-a finalizat. Fii parte din proces cu o aplicatie facuta de tine si echipa ta.

Detii puterea sa dezvolti urmatoarea idee geniala de business, fie pentru tine, fie pentru cine liciteaza mai mult. Profita de ea.

Games Track - Ce iti alimenteaza cel mai mult pasiunea pentru gaming?

Este intrebarea la care trebuie sa-ti raspunzi inainte sa alegi categoria la care vrei sa lupti. Intra pe barbatiputernici.ro, joaca cele 2 jocuri ale noastre deja existente (Tunde Iarba si Schimba Becul), si la #Sleepover Hackathon ai 24 de ore sa ne arati cum vezi tu urmatoarea generatie de jocuri … barbatesti de pe site-ul nostru!

Conditiile sunt simple – echipa ta trebuie sa faca un joc (sau mai multe), pornind de la un insight “barbatesc”. Jocurile trebuie sa fie placute, simple si sa aiba la baza HTML5 sau UNITY, inainte sa inceapa concursul va avea loc un super UNITY - Training gratuit.

Dupa 24 de ore scena va fi a voastra, ne prezentati jocurile, si juriul alege cel mai tare joc si locurile 2 si 3. Jocurile castigatoare vor fi utilizate pe bune tot anul urmator in platforma.

Asteptam sa vedem si sa premiem cea mai … puternica echipa!

Strange-ti o echipa de 3 membri si alege-ti challenge-ul.  Daca nu iti gasesti echipa acum, iti vom gasi noi la eveniment.

Antreneaza-te pe suita DreamSpark gratuita pentru studenti.

Vino pe 11 decembrie la sediul Microsoft. Pregatit.

Pregateste-te pentru hackathon!

  • Intra in DreamSpark si descarca gratuit Visual Studio Professional
  • Tot cu DreamSpark iti activezi gratuit si contul pe platforma cloud Microsoft Azure.
  • Ghici ce, tot in DreamSpark ai acces gratuit si la Xamarin for Students.

Vrei acces in DreamSpark? Inscrie-te la hackathon si vei primi un cod unic de acces. Spor la codat!