Acest concurs a expirat în data de 2014-08-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii pentru distractie!

Campania “Castiga premii pentru distractie!” se va desfasura in perioada 14 – 24.08.2014 inclusiv, in magazinele tip hypermarket Carrefour.

Conditia de participare la Campanie prin intermediul acestui mecanism o  constituie cumpararea a oricaror doua produse participante in valoare de  minimum 19 lei, in perioada Campaniei, pe baza unui singur bon de casa .

Consumatorii care indeplinesc conditia de participare de mai sus, pot participa la tragerea la sorti a premiilor Campaniei, prin introducerea in urna aflata in fiecare magazin participant, dupa casele de marcat la standul de premiere, a talonului primit de la promoterii din magazin sau luat din buzunarele cu taloane disponibile la raft si completat cu datele personale.

Participantii trebuie sa pastreze in original bonul/bonurile de casa cu care au achizitionat produsele participante, pentru validare si atribuirea premiului.

In cadrul Campaniei se acorda prin intermediul acestui mecanism urmatoarele premii pe intreaga retea de magazine participante:

  • 3 kituri complete de distractie compuse din Consola XBOX + Joc + TV
  • 3 ceasuri (Casio Gshock)
  • 9 kituri pentru mesterul-bun-la- toate (constand in truse de scule)

Tragerea la sorti in cadrul loteriei va avea loc in data de 03.09.2014, ora 16.00, la sediul agentiei Mercury 360 Communication, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei. La tragerea la sorti participa toate taloanele introduse in urnele din toate magazinele participante in perioada Campaniei.