Acest concurs a expirat în data de 2014-10-22. Vezi concursurile active aici.
Imi doresc ca parul meu sa fie…

Concursul "Castiga 3 kituri Novophane impotriva caderii parului!" se va desfasura in perioada 7 – 21 octombrie 2014.

Concursul se va desfasura astfel:

  • Pasul 1- In zilele de Concurs, pe reteaua Facebook va fi lansat un concurs in care persoana care posteaza este rugata sa completeze printr-un comentariu la postarea de concurs, propozitia “Imi doresc ca parul meu sa fie…” . Aceasta tema de discutii se adreseaza exclusiv potentialilor participanti de pe teritoriul Romaniei si care sunt fani ai paginii oficiale Farmaciile DONA de pe Facebook in perioada Concursului. Nu este permisa participarea unei persoane prin intermediul mai multor conturi de Facebook. Prin postarea de comentarii ce au legatura cu tema de mai sus, pe care participantii le vor posta pe peretele (« wall »-ul) paginii Facebook Farmaciile DONA in perioada de Concurs, ei sunt de acord cu inscrierea lor si a comentariului lor in baza de date Farmaciile DONA (in masura in care devin castigatori) precum si cu regulile si conditiile prezentului Regulament.
  • Pasul 2 – Toate comentariile (numite si posturile) care participa la Concurs vor fi supuse la final prin tragere la sorti, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul random.org dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise in fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi intotdeauna publicate pe pagina de Facebook (infunctie de specificul concursului).

In data de 22 octombrie 2014, castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook Farmaciile DONA. Data limita de participare la acest concurs este 21 octombrie, ora 23:59.

In cadrul acestui concurs se vor acorda 3 premii (pachete Novophane ce contin produse impotriva caderii parului).