Acest concurs a expirat în data de 2014-11-08. Vezi concursurile active aici.
Pregateste un design inspirat din motivele traditionale si impresioneaza-ne cu creatia ta!

Bucuria de a face parte din viata capitalei de atat de mult timp este motivul pentru care cautam, prin tot ceea ce facem - de la initiative eco la produse accesibile, delicatese si idei de cumparaturi - sa aducem zambetul pe fata celor care ne trec pragul zi de zi.

Inspirata direct din stilul de viata al clientilor nostri, colectia MEGA CHIC by Mega Image este declaratia noastra de sustinere a creativitatii si originalitatii, un icon pentru magazinele noastre axate pe idei proaspete, gusturi autentice si energie pozitiva.

Ideea de a oferi clientilor nostri o sacosa reutilizabila cu un design inedit, memorabil, un adevarat accesoriu de shopping, vine din dorinta noastra permanenta de a celebra tot ce are mai frumos de oferit Bucurestiul si locuitorii acestuia si de a scoate din anonimat rutina cumparaturilor zilnice prin experiente surprinzatoare, placute, mereu inovatoare.  

Ce trebuie sa faci?

Ideea este simpla. Stii clasica sacosa de cumparaturi Mega Image. Ai vazut-o, ai cumparat-o, mai mult ca sigur ai si carat-o plina cu bunatati spre casa. Acum e timpul sa o transformi in cel mai dorit accesoriu de shopping din oras. Si nu numai.

Creeaza cel mai CHIC accesoriu de colectie!

MEGA CHIC by Mega Image este sacosa de colectie pe care poti sa o scoti cu mandrie din casa si sa o porti cu dezinvoltura pe umar atat cand iesi la cumparaturi la Mega Image, dar si in mall, la piscina sau poate chiar la un event smart casual. Si o colectie de sacose inspirata din universul Mega Image reprezinta un mix eclectic format din dragostea pentru gusturile autentice romanesti, energia investita in proiecte green si sanatoase si mandria de a fi parte din viata unui oras atat de vibrant cum este Bucurestiul.

Cui trebuie sa-i placa sacosa creata de tine?

In primul rand tie. Prietenilor tai. Dar si parintilor tai. Colectia MEGA CHIC se adreseaza tuturor celor care iubesc frumosul, sunt interesati de design si proiecte culturale sau pasionati de fotografie si noile tehnologii, sunt conectati la viata orasului si inspirati de cele mai noi trend-uri de fashion si high cuisine.

Care este tema competitiei?

Vino cu o solutie nemaivazuta, originala, care sa intoarca toate privirile, sa starneasca invidie, sa respire autentic si sa completeze firesc orice outfit. Inscrie ideea ta de design pe una sau mai multe dintre urmatoarele teme inspirate din universul Mega Image:

  • Eco Attitude. Adica tot ce tine de elementele naturii, o atitudine responsabila fata de mediu, un aer mai curat si o viata mai verde.
  • Creatii Romanesti. Din gama Gusturi Romanesti. Adica folclor, artizanat, ii, stergare, cusaturi traditionale, basme, povesti si strabunici.
  • Cult Urban. Mai exact, cum respira, inspira si vibreaza orasul in care traim. Locuri, oameni, arhitectura. Street art, parkour, biciclete. Piete de weekend si vise.

Cum participi si mai ales cum castigi?

Lucrarea sau lucrarile tale trebuie uploadate in perioada 7 octombrie - 7 noiembrie 2014 in format editabil si PNG transparent, in conformitate cu detaliile tehnice din regulamentul de concurs si impreuna cu formularul de inscriere. Fiecare layout inscris trebuie sa respecte template-ul existent al sacosei si sa includa logo-ul Mega Image si semnatura ta.

Mecanismul de selectie a castigatorilor este format dintr-un proces de vot public (30% din rezultatul final) cumulat cu notele obtinute in urma deliberarii juriului competitiei (70% din rezultatul final).

Juriul va nota fiecare lucrare inscrisa in concurs in functie de urmatoarele criterii:

  • originalitatea si unicitatea ideii - nu ne dorim creatii copiate sau imagini preluate de pe net.
  • respectarea temei - pentru ca ne dorim o sacosa care sa ne reprezinte
  • doza de CHIC - pentru ca rezultatul trebuie sa fie un accesoriu in trend sau in avangarda, pe care chiar sa-ti doresti sa-l porti.

Rezultatul final va departaja cele 3 design-uri castigatoare, cate unul pentru fiecare dintre cele 3 teme de concurs, care vor deveni imaginea noii colectii de sacose MEGA CHIC, urmand a fi produse si prezente in toate magazinele Mega Image.

In plus fata de cele 3 premii ale competitiei, se va acorda, de asemenea, un premiu de popularitate design-ului cu cel mai mare numar de voturi care, in urma rezultatului cumulat, nu se regaseste printre lucrarile castigatoare.

Lucrarea ta este admirata in galeria cu inscrieri?

Atunci esti la un pas de a semna una dintre cele trei lucrari finaliste, de a vedea designul tau Mega Chic prin oras si de a castiga unul dintre urmatoarele premii:

  • 3 x excursii la Londra
  • 1 x iPad Air