Acest concurs a expirat în data de 2015-02-01. Vezi concursurile active aici.
Alimenteaza-te cu tehnologia de varf LED Osram!

La campania promoţională participă toate tipurile de carburanţi (EVO Diesel, EVO Benzina, Tempo Diesel, Tempo Plus 95, Tempo Plus 98, GPL), produsele din magazinele benzinăriilor precum și serviciile comercializate în reţelele de benzinării Mol. Modalitatea de plata acceptată este numerar, card bancar, card de carburant MOL Gold, MOL Silver, MOL Green, MOL Blue card UTA, card DKV, euroShell Card.

În perioada 6 octombrie 2014 – 31 ianuarie 2015 clienții pot primi etichete promoționale și pot achiziționa produse Osram, în limita stocului disponibil.

Pentru a participa la această campanie promoţională, participanţii trebuie să alimenteze cu carburant, şi/sau să achiziţioneze produse şi/sau servicii din benzinăriile MOL din România. Pentru fiecare achiziție de produse participante la campanie, în valoare de 25 lei la o singură tranzacţie (un singur bon fiscal cu TVA inclus), participantul va primi câte o etichetă promoţională sub forma de autocolant. Numărul maxim de etichete care poate fi obținut pe un singur bon fiscal este de 30.

Colectând 1, 5, 10, sau 15 etichete, în funcţie de numărul de etichete necesare pentru produsul ales de client, pot fi achiziționate produse Osram la un preţ cu până la 60% mai mic decât preţurile recomandate de MOL Romania și aflate la vânzare în rețeaua sa de benzinarii. Etichetele promoţionale se pot colecta pe „Cuponul promoţional” disponibil la casa de marcat.

Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să achiziționeze minimum 20L carburant la o singură tranzacţie (un singur bon fiscal cu TVA inclus) din reţeaua benzinăriilor MOL, în perioada de desfăşurare a Campaniei. Pe fiecare bon fiscal pentru o achiziție de minimum 20 L carburant se va tipări un cod promoţional, format din 8 caractere alfanumerice (ex: QHM5 H6NG). Pentru a se înscrie în concurs, clientul trebuie să se înregistreze pe molromania.ro/osram introducând codul promoţional, inscripţionat pe bonul fiscal, numele, numărul de telefon si adresa de email.

Premiile concursului sunt urmatoarele:

  • Saptamanal: 15 carduri de carburant in valoare de 250 Lei (TVA inclus) fiecare
  • La finalul campaniei: 3 carduri de carburant in valoare de 6.500 Lei (TVA inclus) fiecare