Acest concurs a expirat în data de 2015-01-05. Vezi concursurile active aici.
Facem cinste cu plinuri GPL!

Campania "Facem cinste cu plinuri GPL!” va începe la data de 6 octombrie 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 04 ianuarie 2015, ora 23:59:59

La campania promoţională participă doar carburantul GPL. Modalitatea de plata acceptată este numerar, card bancar, card de carburant MOL Gold, MOL Silver, MOL Green, MOL Blue card.

In cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii clienților care alimentează cu minimum 20 de litri de carburant GPL:

  • a. Se vor acorda zilnic cate 10 carduri de carburant MOL Silver in valoare de 70 Lei (TVA inclus) prin tragere la sorți în sistem informatic.
  • b. Clienții care alimentează cu minimum 20 de litri de carburant GPL și folosesc cardul MultiBonus valid pentru tranzacția respectivă, vor fi înscriși automat în tragerea la sorți care va avea loc la sfârșitul campaniei. Se vor acorda prin tragere la sorti, la sfârșitul campaniei, 3 carduri de carburant MOL Silver a câte 2500 lei (TVA inclus) fiecare. 

Cardurile de carburant MOL Silvervor fi restricționate doar la achiziția de carburant GPL

Pentru premiile mentionate cu litera a., participanții trebuie să achiziţioneze minim 20 litri GPL din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie conform Anexei 1 la prezentul Regulament, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar, card bancar, card de carburant MOL Gold, MOL Silver, MOL Green, MOL Silver card.

Pe tot parcursul campaniei se programează zilnic benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea celor 10 carduri de carburant MOL Silver in valoare de 70 Lei (TVA inclus). La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. Pentru programarea campaniei se va estima numărul tranzacţiilor la fiecare benzinărie în parte. La începutul zilei, o aplicaţie IT va alege aleator numărul tranzacţiei câştigătoare. Ȋn momentul în care numărul tranzacţiei curente va fi egal cu numărul tranzacţiei câştigătoare (aleasă aleator la începutul zilei), bonul va fi considerat câştigător.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor premiilor mentionate cu litera b. va fi desfășurată prin intermediul agenției SC TACT SRL si se va organiza de SC Mediapost Hit Mail SA, la sediul acesteia, Str. Siriului nr. 42-46, et. 3, sector 1 București si se va efectua electronic în data de 08 ianuarie 2015, in prezenta unei comisii formate din reprezentanți ai Organizatorului si SC Mediapost Hit Mail SA si va fi asistata de un Notar Public, respectând dispozițiile O.G. nr. 99/2000.