Acest concurs a expirat în data de 2015-01-21. Vezi concursurile active aici.
Pregatim viitorul in businessul de excelenta.

Campania se va desfasura in perioada 18 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015. Castigatorul va fi anuntat pe data de 26.01.2015. Aria de desfasurare a campaniei este intreg teritoriul României. 

Participantii se inscriu in concurs (in intervalul 18 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015 (inclusiv) prin parcurgerea urmatorilor pasi obligatorii:

  • Pasul 1: Contractarea unui abonament pe minim 12 luni la editia print a pachetului Ziarul Financiar + Business Magazin (abonamentul este in valoare de 900 lei) daca nu este deja abonat sau transmiterea documentelor care dovedesc ca este abonat la Ziarul Financiar + Business Magazin pe minim 12 luni in cazul in care este deja abonat (abonamentul la pachetul Ziarul Financiar + Business Magazin pe 12 luni trebuie sa fie valabil pe toata perioada de desfasurare a prezentei campanii). Abonamentul la pachetul Ziarul Financiar + Business Magazin pe 12 luni trebuie sa fie contractat (sau sa fi fost contractat) pe numele persoanei care aplica pentru campania curenta sau pe numele companiei la care lucreaza aplicantul - in cel de-al doilea caz, aplicantul trebuie sa faca dovada ca este angajat al companiei respective si trimita dovada abonamentului)
  • Pasul 2: Trimiterea pe adresa de-mail bursa@zf.ro a eseului prin care aplicantii sa raspunda la intrebarea “If you were the able, how would you improve the efficiency of the Romanian economy?” – eseul trebuie redactat in limba engleza si raspunsul intrebarii sa se incadreze pe o pagina format A4.
  • Pasul 3: Trimiterea diplomei de licenta care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior (copie tradusa in limba engleza)
  • Pasul 4: Trimiterea diplomei GMAT (necesara doar in cazul in care aplicantul nu detine diploma de licenta), copie tradusa in limba engleza
  • Pasul 5: Trimiterea dovezii de plata a abonamentului la pachetul print Ziarul Financiar + Business Magazin pe minim 12 luni (900 lei).
  • Pasul 6: Trimiterea unei fotografii in format digital

Toate documentele de mai sus (pasii 1 – 6) trebuie trimise la adresa de e-mail bursa@zf.ro in perioada de desfasurare a campaniei (18 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015 (inclusiv)). Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care un participant furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

In cadrul campaniei, se acorda 3 burse integrale EMBA in valoare totala de 45.000 de euro (valoare unei burse este de 15.000 de euro) in cadrul programului UBBEE. Suma include costul studiilor si taxa de inscriere. Cheltuielile de deplasare la cursuri vor fi suportate de catre castigator.

Cursurile programului MBA organizate de UBBEE vor incepe in luna februarie 2015 si se vor desfasura in Cluj.

Alegerea castigatorului se va face in urma interviurilor cu toti participantii calificati in etapa finala, de catre o comisie de examinare compusa din reprezentanti ai UBBEE si reprezentanti ai organizatorului de la Ziarul Financiar, cu aprobarea reprezentantilor organizatorului si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.

Mecanismul de jurizare se va face astfel:

  • Pasul 1: In perioada 18 decembrie 2014 – 20 ianuarie 2015 (inclusiv) are loc procesul de inscriere in concurs, pe pagina dedicata de pe site-ul zf.ro. 
  • Pasul 2: In 21 ianuarie 2015, comisia de examinare va valida si evalua aplicatiile, alegand canditatii care merg in faza interviurilor
  • Pasul 3: In perioada 22 – 23 ianuarie 2015 vor avea loc interviurile pentru desemnarea castigatorului bursei.

Alegerea castigatorilor se va face de catre comisia de examinare compusa din reprezentanti ai UBBEE si reprezentanti ai organizatorului de la Ziarul Financiar. Anuntarea castigatorilor se va face in data de 26 ianuarie 2015, numele si prenumele acestuia fiind afisate pe pagina dedicata concursului de pe site-ul zf.ro, precum si in editia print a Ziarului Financiar.