Acest concurs a expirat în data de 2014-09-12. Vezi concursurile active aici.
Biciclete nemaivazute: Inceputuri

Campania „Biciclete nemaivazute: Inceputuri” va incepe in data de 30 august 2014, de la ora 18:00:00, ora Romaniei, si se va derula zilnic pana pe data de 11 septembrie 2014, ora 15:00:00, ora Romaniei. 

Inainte de a participa in campanie utilizatorii care doresc sa se inscrie trebuie sa realizeze un filmulet in care sa explice de ce isi doresc una din bicicletele propuse si sa explice de ce merita sa o castige. 

Pentru a putea participa la prezenta Campanie, utilizatorii trebuie sa:

  • intre pe pagina de facebook Nescafe, in tabul de concurs dedicat
  • Utilizatorii trebuie sa realizeze un filmulet de minim 60 de secunde, in care sa explice de ce isi doresc una din bicicletele propuse si sa explice de ce merita sa o castige, apoi trebuie sa incarce filmuletul pe youtube. Vizionarea filmuletelor este publica si gratuita.
  • pentru a intra in competitie utilizatorii trebuie sa completeze formularul de participare (nume, prenume, telefon, adresa de email, bicicleta pentru care concureaza – din cele 3 biciclete ce se vor da ca premiu in campanie) si sa posteze in aplicatie linkul catre filmul lor de pe youtube. 

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii: 3 biciclete unice, 3 casti. Valoarea comerciala a premiilor:

  • Hashtag: 6,618 Ron + TVA
  • tuPeux: 6,618 Ron + TVA
  • Le Jer: 5,732 Ron + TVA 

Primele cele mai votate 20 de filme, pentru fiecare bicicleta in parte, vor fi jurizate de catre un juriu format din reprezentanti ai Nestle Romania si constructorii bicicletelor. Premiile vor fi anuntate pe 12 septembrie 2014. La fiecare jurizare vor participa filmele inscrise in Campanie in perioada desfasurarii campaniei si care sunt in primele 20 filme ca numar de voturi.