Acest concurs a expirat în data de 2015-08-07. Vezi concursurile active aici.
Alimenteaza cu MaxxMotion si castiga un Audi Q3!

Concursul “Alimenteaza cu MaxxMotion si castiga un Audi Q3” se va desfasura in perioada 8 iulie 2015, ora 00:01, ora Romaniei - 6 august 2015, ora 23.59, ora Romaniei. 

La Concurs pot participa doar produsele OMV MaxxMotion 100 si OMV MAxxMotion Diesel comercializate prin statiile de distributie carburanti apartinand organizatorului.

 

Pentru a participa la acest Concurs, clientii trebuie:

  • sa alimenteze cu carburant OMV MaxxMotion in perioada desfasurarii concursului 8 iulie 2015, ora 00:01, ora Romaniei - 6 August 2015, ora 23:59, ora Romaniei;
  • sa acceseze website-ul omv.ro, sectiunea concurs “Alimenteaza cu MaxxMotion si castiga un Audi Q3”;
  • sa completeze formularul de inscriere cu informatiile solicitate pe din pagina website omv.ro, sectiunea concurs “Alimenteaza cu MaxxMotion si castiga un Audi Q3;

Bonurile care participa la Concurs trebuie sa fie emise doar in intervalul concursului 8 iulie 2015 ora 00.01, ora Romaniei - 6 august 2015, ora 23.59 ora Romaniei si sa poata identifica doar produsele OMV MaxxMotion comercializate prin statiile de distributie carburanti apartinand Organizatorului, achizitionate in perioada de desfasurare a Concursului. 

Sansele in tragerea la sorti finala sunt direct proportionale cu numarul de bonuri inscrise pe site. Fiecare bon inscris reprezinta inca o sansa la tragerea la soti. Nu exista o limita maxima de bonuri pe care un participant le poate inscrie. Bonurile trebuie pastrate pentru validarea castigatorilor.

Premiilor oferite in cadrul concursului sunt urmatoarele:

  • 3 x Autovehicul Marca AUDI Q3

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua în maxim 10 zile de la data încheierii concursului, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea concursului si va fi asistata de un notar public. Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine nume, prenume, localitate, E-mail si Telefon.