Acest concurs a expirat în data de 2014-07-31. Vezi concursurile active aici.
Castiga 25 mini-frigidere Red Bull si 375 4pack-uri de Red Bull Energy Drink!

Campania “Castiga cel mai cool premiu al verii” va incepe la data de 17 iulie 2014, ora 00:00 si se va desfasura pana la data de 30 iulie 2012, ora 23:59. Campania Promotionala se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Carrefour de tip hypermarket, in total 25 de magazine.

La Campanie participa toate produsele marca Red Bull, comercializate in magazinele Carrefour de tip supermarket: Red Bull Energy Drink (doza de 250 ml, doza de 355 ml, 2 pack, 4 pack, 6 pack), Red Bull Sugarfree (doza de 250 ml, 4 pack), Red Bull The Red Editions (doza de 250 ml), Red Bull The silver Editions (doza de 250 ml), Red Bull The Blue Editions (doza de 250 ml).

Inscrierea in campanie se realizeaza astfel: Persoanele care doresc sa participe la Campania Promotionala trebuie 

  • sa achizitioneze cel putin doua doze de Red Bull, in orice combinatie a Produselor Participante (achizitia unui 2pack, unui 4pack sau a unui 6pack de Red Bull este echivalenta cu indeplinirea conditiei de achizitie a cel putin doua doze)
  • sa acceseze pagina de internet a campaniei promotionale Castiga cel mai cool premiu al verii:
    • Sa citeasca si sa accepte regulamentul campanie promotionale 
    • Sa selecteze magazinul participant in care a facut achizitia care ii garanteaza dreptul de participare la campanie 
    • Sa introduca codul tranzactiei afisat pe bonul fiscal emis in magazinul participant (cod marcat in partea de jos a bonului fiscal sub forma TR:cod_tranzactie)
    • Sa introduca data marcata de bonul fiscal inscris 
    • Sa introduca numele complet (nume si prenume) 
    • Sa introduca numarul de telefon la care poate fi contactat 
    • Sa dea click pe butonul Trimite 

Participantii trebuie sa completeze formularul de participare afisat pe site-ul campaniei nu mai tarziu de 3 august 2014. Pentru fiecare bon fiscal eligibil de inscriere in campania promotionala, cumparatorul are dreptul la o singura inscriere. Acelasi bon fiscal va fi inscris o singura data, pe un singur nume si pe un singur numar de telefon. Unui cumparator ii va fi permisa inscrierea unui numar nelimitat de bonuri fiscale eligibile in aceasta campanie promotionala. Mai multe inscrieri inseamna mai multe sanse de castig. 

Toti participantii care au inscris cel putin un bon fiscal valid pe pagina de internet a campaniei promotionale, vor participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor. 

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii: 

  • 25 de premii mari constand in cate un mini-frigider Red Bull
  • 375 de premii mici constand in cate un 4 pack de Red Bull Energy Drink de 250 ml

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea a minimum doua doze de Red Bull in perioada campaniei promotionale si care are aceleasi data de identificare ca cel inscris pe site-ul campaniei. 

Mecanismul desemnarii castigatorilor:

  • Premiile mari: La extragerea premiilor mari participa doar utilizatorii care au inscris bonuri fiscale valide pe perioada desfasurarii campaniei. Pentru fiecare dintre cele 25 de magazine participante va fi desemnat un castigator, in total 25 de castigatori la Campania Promotionala. Extragerea premiilor mari va avea loc in data de 6 august 2014. Castigatorii vor fi afisati in data de 7 august 2014 pe site-ul campanie si vor fi contactati telefonic pe numarul de telefon mentionat la inscrierea in Campanie. Fiecare premiu mare se ridica din magazinul participant in care a fost castigat. 
  • Premiile mici: La extragerea premiilor mici participa doar utilizatorii care au inscris bonuri fiscale valide pe perioada desfasurarii campaniei. Pentru fiecare dintre cele 25 de magazine participante vor fi desemnati 15 castigatori, in total 375 de castigatori la Campania Promotionala. Extragerea premiilor mici va avea loc in data de 6 august 2014. Castigatorii vor fi afisati in data de 7 august 2014 pe site-ul campanie si vor fi contactati prin SMS trimis la numarul de telefon mentionat la inscrierea in Campanie. Fiecare premiu mic se ridica din magazinul participant in care a fost castigat.