Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 25 de plinuri pe saptamana!

Campania Promoţională “RCA-Ieftin iti face plinul la masina!” se va desfăşura incepand cu data de 12.05.2014 si pana la data de 31.08.2014.

Campania este adresata tuturor utilizatorilor site-ului RCA-ieftin, care indeplinesc urmatoarele conditii in mod cumulativ: 

 1. sunt persoane juridice sau fizice (au 18 ani impliniti la data inceperii campaniei) cu sediul sau cetatenie sau rezidenta romana, proprietari sau utilizatori legali ai unui autovehicul inmatriculat pe raza Mun. Bucuresti
 2. au completat cu date valide si corecte toate campurile din comparatorul de tarife de pe site-ul RCA-ieftin necesare incheierii unei polite RCA
 3. achizitioneaza online, in urma unei comenzi efectuate in site-ul RCA-ieftin in perioada campaniei, o polita RCA cu valabilitate de 6 sau 12 luni
 4. mentioneaza in formularul de comanda faptul ca doresc livrarea politei in prima zi lucratoare urmatoare celei in care au plasat comanda iar adresa de livrare este in Mun. Bucuresti
 5. dau share, in ziua plasarii comenzii RCA, la poza de concurs postata de Organizator pe pagina de facebook www.facebook.com/rca-ieftin.ro.

Toti clientii care indeplinesc conditiile de participare mentionate mai sus, intra automat in tragerea la sorti si au sansa de a castiga unul din premiile oferite de Organizator. 

Organizatorul ofera 25 de premii in fiecare saptamana, cate 5 premii in fiecare zi lucratoare, de luni pana vineri. Fiecare premiu consta intr-un plin de combustibil (cca. 40 de litri) in valoare maxima de 250 lei/premiu. Premiul se ofera in combustibil. 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza: 

 • in fiecare zi lucratoare, de luni pana vineri, va avea loc extragerea la sorti a celor 5 castigatori, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala declarate libere; In cazul in care ziua extragerii cade intr-o zi de sarbatoare legala declarate libera, extragerea castigatorilor va avea loc in prima zi lucratoare urmatoare
 • castigatorii vor fi extrasi dintre clientii care au comandat online de pe site-ul RCA-ieftin o polita RCA in decursul zilei anterioare, cu livrare in prima zi lucratoare urmatoare
 • clientii care au plasat comanda in zilele de vineri, sambata sau duminica sau in zilele de sarbatoare legala declarate libere, cu livrare in prima zi lucratoare urmatoare, vor participa la extragerea la sorti a castigatorilor din prima zi lucratoare urmatoare

Organizatorul va contacta si informa participantii despre premiul castigat la momentul livrarii politei RCA. 

Pentru a intra in posesia premiului si a fi validat drept castigator, participantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, cumulativ: 

 • a) sa faca dovada faptului ca in ziua anterioara a dat “share” la poza de de concurs postata de Organizator pe pagina de facebook www.facebook.com/rca-ieftin.ro (setarile contului de facebook al participantului trebuie sa permita identificarea utilizatorului care a dat share pe poza de concurs)
 • b) sa aiba parcat autoturismul pentru care a incheiat polita RCA in proximitatea locatiei la care polita RCA ii este livrata (maxim 150 metri departare fata de locatia de livrare)
 • c) sa mearga impreuna cu reprezentantul Organizatorului, imediat dupa livrarea politei RCA la cea mai apropiata benzinarie pentru a-si primi premiul ce consta in alimentarea rezervorului autoturismului cu combustibil pana la valoarea maxima de 250 lei, cu respectarea capacitatii maxime de alimentare a rezervorului, conform caracteristicilor tehnice ale acestuia. 

Validarea castigatorilor si intrarea in posesia premiului se va face imediat dupa livrarea politei RCA, prin verificarea indeplinirii conditiilor prevazute mai sus, literele a), b) si c) din prezenta sectiune. In cazul in care castigatorul nu nu a dat share la poza de concurs sau are parcat autoturismul in proximitatea locatiei la care ii este livrata polita RCA si/sau in cazul in care rezervorul autoturismului asigurat este déjà plin, fiind atinsa limita maxima permisa de caracteristicile tehnice ale rezervorul astfel incat alimentarea imediata cu combustibil nu este posibila si/sau in cazul in care castigatorul refuza sa mearga la benzinarie impreuna cu reprezentantul Organizatorului imediat dupa livrarea politei RCA in vederea primirii premiului, acesta pierde toate drepturile asupra premiului castigat, premiul intrand in proprietatea Organizatorului care poate dispune neconditionat de el. In cazul in care, in ziua livrarii politei RCA, capacitatea rezervorului autoturismului castigatorului permite alimentarea acestuia peste pragul maxim al premiului, alimentarea cu combustibil se va face pana la atingerea sumei maxime de 250 lei. In cazul in care, in ziua livrarii politei RCA, capacitatea rezervorului autoturismului castigatorului permite alimentarea acestuia sub pragul maxim al premiului, castigatorul nu va avea niciun drept asupra diferentei de bani de pana la 250 lei ramasa neutilizata, aceasta fiind proprietatea Organizatorului, ultimul putand dispune neconditionat de ea. 

Fiecare Castigator este extras folosind serviciul random.org. Numele castigatorilor si castigul acordat vor fi facute publice, prin afisare pe pagina RCA-ieftin sau pe pagina de facebook in maxim 15 zile de la data extragerii la sorti. Anuntarea castigatorilor si/sau acordarea premiilor pot fi filmate si pot constitui un eveniment public.