Acest concurs a expirat în data de 2015-01-17. Vezi concursurile active aici.
Promotia Quizit

Testeaza-ti cunostintele si viteza de reactie cu aplicatia Quizit!

Quizit este o aplicatie fascinanta prin care iti poti testa cunostintele de cultura generala si poti invata lucruri noi raspunzand la o serie de intrebari interesante!

Caracteristici:

  • O baza substantiala de intrebari care acopera o gama variata de domenii, la care se adauga constant intrebari noi
  • Avatare personalizate: poti selecta din lista noastra predefinita, poti folosi o poza din galeria ta sau te poti sincroniza cu contul Facebook
  • Joci in timp real cu orice alt oponent
  • Iti poti vizualiza oricand scorul: vezi cum te pozitionezi prin comparatie cu prietenii tai

Sa inceapa jocurile cu noua aplicatie Quizit, powered by Vodafone!

Trimite OK la 1400 ca să te înscrii la Promotia Quizit de la Vodafone! Prima săptămână este GRATUITĂ, apoi costul este de 0.43 Euro/zi (TVA inclus).

Înscrierea la serviciu îţi aduce de asemenea şansa de a câştiga un Samsung Galaxy S5 si marele premiu final de 2.000 EUR.

Promoţia Quizit se desfasoară în perioada 06.08.2014 ora 12:00:00.000 şi 16.01.2015 ora 23:59:59.999 inclusiv. Campania este organizată şi se desfăşoara pe teritoriul României.

La Promoţie poate participa orice utilizator activ al reţelei naţionale a Organizatorului şi al Serviciului Quizit prestat de Vodafone Romania, abonat sau posesor de cartelă SIM reîncărcabilă Vodafone, înregistrat în sistemul Vodafone şi care a împlinit vârsta de 16 ani, prin răspunsul la practica comerciala a Organizatorului ce face obiectul Regulamentului.

Serviciul Quizit constă în accesul utilizatorului in aplicatia mobila Quizit, pe baza numelui de utilizator si parolei oferite in urma inregistrarii. Utilizatorul are acces nelimitat la intregul continut al aplicatiei atata timp cat ramane un utilizator activ al serviciului. Aplicatia mobila QuizIt este o aplicatie mobila de cunostinte generale care presupune completarea unor teste contra cronometru. Prin inregistrarea la Serviciul Quizit, Participantul are dreptul sa completeze un numar nelimitat de teste zilnic. In fiecare test Participantul trebuie sa aleaga un raspuns din lista la intrebarea mentionata. Fiecare intrebare are patru posibile raspunsuri iar doar unul este corect. Utilizatorul poate sa nu aleaga nici un raspuns din lista si se va considera ca nu a raspuns corect. Accesul la Serviciul Quizit se face prin intermediul a 2 numere scurte (1400 – numar gratuit, 23400 – numar taxabil).

Înscrierea la Serviciul Quizit poate fi făcută gratuit, prin trimiterea unui SMS conţinând cuvântul cheie “DA”, “START” sau orice alte cuvinte cheie indicate de Organizator, la numărul scurt dedicat serviciului, după cum este indicat de către Organizator. După înscriere, clienţii vor putea accesa intregul continut al aplicatiei gratuit, timp de 7 zile (“Perioadă de Probă”), începând din ziua înscrierii. Începând cu ziua 8 şi în fiecare zi din acel moment până când decid să se dezaboneze de la Serviciul Quizit, utilizatorii vor avea acces la continutul aplicatiei în schimbul unei taxe zilnice şi recurente, în sumă de 0,43 EURO/zi (inclusiv TVA, c.val. Serviciului Quizit). Această taxă este reținută utilizatorilor care s-au abonat la Servicii, indiferent dacă utilizatorii au active pachete Vodafone cu mesaje SMS incluse.

Pentru promovarea Serviciului Quizit, o Promoţie oferă posibilitatea abonaţilor să câştige anumite premii. Promoţia este structurată în mai multe Perioade Promoţionale. La finalul fiecărei Perioade Promoţionale se va efectua o extragere pentru selectarea câştigătorului premiului. Pentru fiecare perioada promotionala va fi acordat un premiu.

Pentru a fi eligibil sa castige premiul, Participantul trebuie să fi fost abonat si taxat  (pentru premiul la fiecare 2 luni) si autentificat cu succes în aplicatie (pentru premiul final) în perioadă promotionala respectiva. Câștigătorii premiilor sunt determinati prin tragere la sorti efectuată pentru fiecare perioada promotionala in parte, in care castigatorii vor fi selectati aleator pe baza punctelor eligibile acumulate in perioada promotionala.

Premiile campaniei:

  • 3 x Samsung Galaxy S5 (cu testare premiu) - 1 premiu la fiecare 2 luni:
    • P1: De la 11:00 06/08/2014 la 23:59 17/09/2014 (fus orar RO)
    • P2: De la 00:00 18/09/2014 la  23:59 18/11/2014 (fus orar RO)
    • P3: De la 00:00 19/11/2014 la 23:59 16/01/2015 (fus orar RO)
  • 2000 € numerar
    • P41: From 11:00 17/07/2014 to 23:59 16/01/2015 (RO Time)

Pentru premiile acordate o data la doua luni se va aplica procesul de testare a premiului. Procesul consta in testarea de premii diferite in mesajele de promovare a serviciului: se vor comunica catre segmente diferite de clienti premii diferite de aceeasi valoare. Dupa trimiterea mesajelor de promovare cu testare de premii, premiul cu cea mai mare rata de abonare va fi comunicat si catre restul bazei de clienti. La sfarsitul perioadei promotionale, in cadrul tragerii la sorti, se va verifica ce premiu a fost mentionat in mesajul Participantului castigator si acesta va primi premiul mentionat. Castigatorul poate alege daca doreste premiul mentionat in mesajul primit sau premiul cu cea mai buna rata de abonare (daca cele 2 premii au fost diferite).

Mecanismul concursului:

Orice client Vodafone poate deveni Participant la Promoţie prin înscrierea la Serviciul Quizit pe perioada Duratei Promoţiei. Participanti in Perioada de Proba (a) si Participantii din perioada Premium care au fost taxati cu succes in ziua respectiva (b) vor beneficia de intregul continut al aplicatiei. Ambele categorii de participanti de mai sus (a si b) vor primi 10 puncte eligibile in tragerea la sorti dupa abonarea cu succes la Serviciul Quizit. In plus, fiecare Participant la Promotie va primi 10 puncte in tragerea la sorti, in fiecare zi in care taxarea are loc cu success, taxare de 0,43 EURO/zi (inclusiv TVA) care reprezintă contravaloarea Serviciului Quizit.
De asemenea, ambele categorii de participanti de mai sus (a si b) vor primi 10 puncte eligibile in tragerea la sorti pentru fiecare 200 de puncte castigate in aplicatie (prin raspunderea corecta la intrebarile din test, fiecare raspuns corect reprezentand 10 puncte in aplicatie). Aceste puncte sunt eligibile pentru premiile acordate o data la 2 luni. Pe langa premiile acordate o data la 2 luni, se va acorda un premiu final in valoare de 2.000 EURO utilizatorilor abonati care se vor autentifica in aplicatie (autentificarea se face prin lansarea aplicatiei si validarea numelui de utilizator si a parolei ca utilizator eligibil).

Fiecare punct acumulat în timpul unei Perioade Promoţionale reprezintă o şansă de a câştiga Premiul corespunzător extragerii de la Sfârşitul Perioadei Promotionale, în conformitate cu celelalte dispoziţii ale prezentului Regulament.
Punctele se cumulează de-a lungul Perioadei Promotionale, participanţii intrând în tragerea la sorți cu toate punctele cumulate în timpul Perioadei Promoţionale respective. Participanţii pot acumula puncte pentru extragere până la ora 23:59:59 din ultima zi a Perioadei Promoţionale.
Toti utilizatorii sunt eligibili sa participe la tragerile la sorti cu conditia de a fi abonat la serviciu si au fost taxati in timpul perioadei promotionale respective. In acest caz, utilizatorii vor participa la tragerile la sorti cu toate punctele acumulate de la inceperea promotiei.

Toate mesajele SMS primite şi trimise ca parte din interacţiunea aferentă Serviciilor, în afară de taxarea zilnică de 0,43 EUR (TVA inclus) pentru serviciul prestat, sunt gratuite.