Acest concurs a expirat în data de 2014-11-29. Vezi concursurile active aici.
Parerea ta conteaza!

Concursul se desfasoara in perioada 03 Noiembrie 2014 - 28 Noiembrie 2014, ora 23:59 inclusiv. Extragerea castigatorului va avea loc in data de 2 decembrie 2014.

Un utilizator se poate inscrie in cadrul concursului postand un raspuns in temele de discutie de pe pagina Pareri Kudika si are o sansa in plus pentru fiecare raspuns postat si aprobat de moderatori. Textul scris de utilizatori trebuie sa contina limbaj decent si o opinie cat mai sincera asupra produsului sau serviciului la care face referire pentru a putea fi aprobat de echipa Kudika.

Pentru a intra in tragerea la sorti, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa aiba cont pe Kudika si sa posteze comentarii numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont;
  • Sa aiba cel putin un comentariu aprobat.

Premiul trebuie revendicat de la sediul InternetCorp din strada Putul lui Zamfir nr 28, Sector 1, Bucuresti, in baza actului de identitate in maxim 7 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti.

Premiul acordat de Kudika este in valoare totala de 3.000 RON, constand in 20 de vouchere de cate 150 RON la salonul Beautyferia. Premiile se vor acorda castigatorilor numai dupa prezentarea actului de identitate si nu pot fi schimbate in bani.