Acest concurs a expirat în data de 2018-04-09. Vezi concursurile active aici.
Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase!

Campania "Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase!" se va desfăşura la nivel naţional în perioada 01 februarie 2018, ora 00:00:01 – 08 aprilie 2018, ora 23:59:59.

La campanie participă următoarele produse: Delma Sandviş 250 g, Delma Sandviş 500 g, Delma Sandviş 1 kg, Delma cu Savoare de unt 500 g, Delma cu Savoare de unt 1 kg, Delma cu unt şi gust de Pâine pe Vatră 500 g, Delma cu Savoare de unt şi cu sare 500 g, Delma pentru copt şi gătit 250 g, precum şi toate pachetele promoţionale existente în piata din Romania, comercializate /distribuite în perioada campaniei de către Unilever South Central Europe SA pe piata din Romania.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie să achiziţioneze orice produs Delma participant la campanie şi să trimită către organizator în perioada campaniei, numărul bonului fiscal ce face dovada achiziţionării produsului participant, folosind una din următoarele două modalităţi de înscriere prezentate în continuare:

  • prin SMS la numărul 1870 (număr cu tarif normal valabil în reţelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile);
  • prin înscrierea directă pe pagina web a campaniei, completând formularul de înscriere ce se află postat pe pagina campaniei de pe www.castigacudelma.ro;

În cadrul acestei campanii se acordă prin tragere la sorţi următoarele 154 premii:

  • 67 premii ce constau în câte un Robot de bucătărie marca Philips
    67 premii ce constau în câte o Cafetieră marca Philips
    20 de premii în bani, a câte 2.000 de lei fiecare

Premiile se acordă prin tragere la sorţi. Pentru fiecare zi de campanie se vor acorda câte 2 premii: un premiu Robot de bucătărie marca Philips şi un premiu Cafetieră marca Philips.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.