108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2.000 euro!

 admin  2015.03.03  Bani,Concursuri cu jurizare  2351

concurs Utok

Utok te provoacă să fii următorul geniu al aplicatiilor Android!

Dacă ai o aplicație pentru smartphone sau ai luat o pauză din programat pentru a vizita această pagină, poți câștiga 2.000 € dacă îți înscrii aplicația sau conceptul de aplicație pe pagina concursului!

Sună simplu, nu? Iată ce trebuie să faci:

  • Creează un cont pe site și autentifică-te.
  • Încarcă 6 fotografii ce arată cât mai bine conceptul, fucționalitatea, designul și numele aplicației tale.
  • Explică în detaliu conceptul, funcționalitatea, dacă aplicația va fi gratuită sau nu și, dacă este cazul, cum vrei să o monetizezi.

Înscrie-ți aplicația până pe 19 aprilie 2015 și adună voturi în perioada 20 aprilie - 26 aprilie pentru a primi 40% din nota finală. 60% din punctajul total va fi acordat de un Juriu specializat.

Pe 27 aprilie 2015 afli dacă ai câștigat premiul de 2.000 €.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga 2.000 euro app genius concursuri online castiga bani concurs bani bani online concurs UtokNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.