Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 2.000 de lei saptamanal sau alte premii prin momente norocoase!

Campania "Tazovsky. Castiga singur, dar imparte cu un prieten" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 10.07.2014 ora 00.00.00 – 31.08.2014 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

La prezenta campanie participa toate sticlele Tazovsky, respectiv 20cl, 50 cl, 70cl, 100cl, 175 cl care contin eticheta promotionala cu un cod unic format din 6 caractere alfanumerice.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa achizitioneze minimum un Produs promotional Tazovsky ce contine eticheta promotionala cu cod unic aflat pe sticla;
  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri de pe Produsele promotionale Tazovsky prin oricare dintre cele 2 (doua) modalitati de inscriere in campanie:
    • (a) Prin expedierea, in perioada 10.07.2014 – 31.08.2014, a unui SMS la 1859 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale
    • (b) Online, prin accesarea aplicatiei, prezenta pe pagina de Facebook Tazovsky Vodka
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei mentionata;
  • Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze eticheta promotionala continand codul unic si bonul fiscal/factura fiscala ce atesta achizitia Produselor promotionale Tazovsky, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile campaniei se vor oferi instant prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu instant se va desemna inaintea inceperii Campaniei Promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definite sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii promotiei, din intervalul corespunzator perioadei Campaniei promotionale si, respectiv, din intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59. Momentele castigatoare vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator.

In cadrul Campaniei, premiile constau in:

  • 200 x de umbrele de plaja, oferite  prin momente norocoase
  • 500 x de seturi de pahare a cate doua pahare fiecare, oferite prin momente norocoase
  • 8 x premii in bani (in valoare de 2000 de lei fiecare), oferite prin momente norocoase, cate un premiu pe saptamana

In cadrul Campaniei, premiile oferite doar prin participarea pe pagina de Facebook constau in:

  • 8 seturi de cate 6 sticle Tazovsky 0.7 L, oferite saptamanal prin tragere la sorti