Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Alpha Bank si MoneyGram.

Campania „Castiga cu Alpha Bank si MoneyGram” este valabila de la data de 12 februarie 2015 si se va desfasura pana la data de 31 decembrie 2015, ora 23:59.

Fiecare tranzactie trimitere sau primire de bani prin serviciului de transfer de bani MoneyGram al Alpha Bank Romania S.A. va fi marcata prin aplicarea stampilei unitatii si semnatura angajatului Alpha Bank pe talonul de participare inmanat clientului la prima tranzactie efectuata in perioada campaniei promotionale.

Pentru a participa la campanie, clientii au obligatia sa prezinte talonul la momentul realizarii transferului de numerar in vederea completarii acestuia. Banca are obligatia sa marcheze printr-o stampila pe talonul participantului fiecare tranzactie realizata, in momentul efectuarii acesteia:

  • Clientii care realizeaza cel putin patru tranzactii, trimitere sau primire de bani primesc pe loc cana termos cobranded Alpha Bank si MoneyGram
  • Clientii care realizeaza cel putin zece tranzactii, trimitere sau primire de bani primesc pe loc geanta de voiaj cobranded Alpha Bank si MoneyGram

Primirea unui premiu reprezinta retragerea de catre Banca a talonului de participare si acordarea unui nou talon la urmatoarea tranzactie efectuata.

Pentru a intra in posesia premiului, sunt considerate valide doar tranzactiile evidentiate pe un singur talon de participare. Clientii nu pot cumula operatiuni marcate pe mai multe taloane.

In perioada campaniei promotionale un client poate primi un numar nelimitat de taloane de participare in functie de numarul de tranzactii si alegerea facuta pentru primirea premiilor.

Toti clientii care realizeaza cel putin doua tranzactii (trimitere sau primire de bani) participa automat la tragerile la sorti cu premii constand in vouchere cadou pentru achizitia voucherelor de turism.

In cadrul Campaniei se vor acorda un numar de 3.752 premii, dupa cum urmeaza:

  • 3.000 cani termos
  • 750 genti de voiaj
  • 2 vouchere pentru achizitia unei vacante in strainatate in valoare unitara de 600 euro, la o agentie de turism

Tragerile la sorti vor fi organizate la sediul Alpha Bank Romania, astfel:

  • Tragerea la sorti numarul I pentru un voucher turistic va avea loc in data de 15 iulie 2015, pentru persoanele care au efectuat cel putin 2 tranzactii incepand cu data de 16 februarie 2015 pana la data de 30 iunie 2015.
  • Tragerea la sorti numarul II pentru un voucher turistic va avea loc la 14 decembrie 2015, pentru persoanele care au efectuat cel putin 2 tranzactii incepand cu data de 01 iulie 2015 pana la data de 16 noiembrie 2015.