Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-05-09. Vezi concursurile active aici.
Cu cine faci echipa perfecta?

Concursul "Totul LA Dublu” se deruleaza in perioada 14 aprilie 2016 – 8 mai 2016. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Cu cine faci echipa perfectă?  Cu cine te bucuri de victoriile "la dublu", indiferent că sunteți pe teren, la birou, în club sau la pescuit?

Alege un prieten cu care faci echipă bună, înscrie echipa voastră și puteți câștiga premiile oferite de benzinăriile MOL!

Concursul  va avea doua tipuri de premii.

  • 3 premii mari, oferite prin tragere la sorti:
    • Premiul I: 2 x vouchere adidas in valoare de 740 RON pentru echipa castigatoare
    • Premiul II: 2 x Carduri MOL Blue in valoare de 300 RON pentru echipa castigatoare
    • Premiul III: 2 x Carduri MOL Blue in valoare de 200 RON pentru echipa castigatoare
  • Premiile oferite pe loc constau in puncte Multibonus pt toti cei care au card MOL Multibonus (si inscriu o serie de card valida) – vor fi alocate aleator de sistem urmatoarele sume: 20, 30, 50 sau 100 puncte – punctele vor fi incarcate pe cardurile inscrise pana la data de 13 mai 2016.

Concursul va avea 3 castigatori desemnati prin tragerea la sorti efectuata online pe data de 9 mai 2016. La tragerea la sorti vor participa toti utilizatorii care s-au inscris in concurs pana la data de 8 mai 2016, ora 23:59:59. Premiile vor fi acordate in ordinea extragerii echipelor castigatoare, astfel ca primei echipe extrase i se va acorda premiul I, premiul II – celei de-a doua extrase si premiul III – celei de-a treia.