98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 vouchere Adidas in valoare de 740 RON, 2 carduri Mol Blue in valoare de 300 RON si 2 carduri Mol Blue in valoare de 200 RON!

 admin  2016.04.26  Vouchere,Trageri la sorti  1713

concurs Dolce Sport

Concursul "Totul LA Dublu” se deruleaza in perioada 14 aprilie 2016 – 8 mai 2016. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Cu cine faci echipa perfectă? Cu cine te bucuri de victoriile "la dublu", indiferent că sunteți pe teren, la birou, în club sau la pescuit?

Alege un prieten cu care faci echipă bună, înscrie echipa voastră și puteți câștiga premiile oferite de benzinăriile MOL!

Concursul va avea doua tipuri de premii.

  • 3 premii mari, oferite prin tragere la sorti:
    • Premiul I: 2 x vouchere adidas in valoare de 740 RON pentru echipa castigatoare
    • Premiul II: 2 x Carduri MOL Blue in valoare de 300 RON pentru echipa castigatoare
    • Premiul III: 2 x Carduri MOL Blue in valoare de 200 RON pentru echipa castigatoare
  • Premiile oferite pe loc constau in puncte Multibonus pt toti cei care au card MOL Multibonus (si inscriu o serie de card valida) – vor fi alocate aleator de sistem urmatoarele sume: 20, 30, 50 sau 100 puncte – punctele vor fi incarcate pe cardurile inscrise pana la data de 13 mai 2016.

Concursul va avea 3 castigatori desemnati prin tragerea la sorti efectuata online pe data de 9 mai 2016. La tragerea la sorti vor participa toti utilizatorii care s-au inscris in concurs pana la data de 8 mai 2016, ora 23:59:59. Premiile vor fi acordate in ordinea extragerii echipelor castigatoare, astfel ca primei echipe extrase i se va acorda premiul I, premiul II – celei de-a doua extrase si premiul III – celei de-a treia.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dolce Sport castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.