Acest concurs a expirat în data de 2016-04-25. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti casa cu Bosch si fotbalul vine la tine acasa!

Campania promotionala "Fa-ti Casa cu Bosch!" este organizatala nivel national, pe teritoriul Romaniei si se va desfasura in reteaua de magazine Praktiker, Dedeman si pe eMAG in perioada 04 martie 2016 - 24 aprilie 2016.

La aceasta promotie participa o selectie de scule electrice Bosch, Skil, Dremel, scule electrice de gradinarit Bosch si Skil, cat si aparatele de masura Bosch achizitionate in perioada campaniei (lista produselor participante se gaseste in Anexa 1). In aceasta promotie nu sunt incluse accesoriile Bosch, sculele electrice profesionale Bosch (diferentiate prin culoarea albastra a produselor) sau alte produse Bosch care nu fac parte din categoriile descrise mai sus (ca de ex.: electrocasnice sau centrale termice).

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta campanie, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa achizitioneze, in perioada campaniei, din oricare din locatiile participante sau de pe  eMAG, minim un produs participant din gama sculelor Bosch, Skil si Dremel din promotie, definit prin lista de produse participante descrise in Anexa 1;
  • participantul va primi pe loc, in limita stocului disponibil de astfel de premii in locatia participanta respectiva sau la livrarea produsului achizitionat de pe eMAG, dupa achitarea produsului, unul din premiile garantate aferente produsului cumparat asa cum sunt descrise in Anexa 1;
  • pentru a se inscrie la tragerea la sorti participantii vor trebui sa completeze talonul de participare (in format fizic, in magazin sau electronic, pe pagina www.fa-ticasacubosch.ro) la concurs cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa de corespondenta completa, localitate, judet, telefon, email, numarul bonului fiscal, denumirea produsului achizitionat si specificat pe bonul sau factura fìscala, valoarea produsului participant achizitionat, data achizitiei, magazinul unde a avut loc achizitia si semnatura.

Pentru a putea intra in posesia unuia dintre premiile oferite prin tragere la sorti in cadrul campaniei, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal /factura fiscala din care sa reiasa ca au achizitionat unul sau mai multe produse Bosch, Skil sau Dremel, in perioada campaniei. Numarul si data bonului fiscal cu care se face dovada achizitiei, trebuie sa corespunda cu informatiile completate pe talonul de participare promotie.

In cadrul acestei campanii se ofera doua categorii de premii, in cantitate totala de 6.579 bucati valabila pentru toate retelele de magazine participante. Acestea sunt detaliate dupa cum urmeaza:

  • 10.421 de premii oferite garantat, la achizitia produselor participante la promotie:
    • 308 x Foarfeca de qradina SK
    • 4.000 x Manusi de lucru SK
    • 2.000 x Minqe de fotbal Bosch
    • 500 x Minse de fotbal Skil
    • 2.620 x Rucsac GR
    • 336 x Rucsac SK
    • 56 x Set accesorii
    • 56 x Set BBQ
    • 210 x Short fotbal L Bosch
    • 55 x Short fotbal L Bosch + Tricou verde L Bosch
    • 112 x Tricou u rosu M XL Skil
    • 168 x Tricou verde L, XL Bosch
  • 282 de premii oferite prin tragere la sorti, in doua etape:

Vor avea loc 2 trageri la sorti in datele de 15 aprilie 2016 si 20 mai 2016 in prezenta unui notar public. La tragerea la sorti din 15 aprilie 2016 vor participa toate inscrierile in promotie care s-au facut prin completarea integrala a talonului de inscriere din magazine sau a talonului electronic de pe www.fa-ticasacubosch.ro in perioada 4 - 31 martie 2016. La tragerea la sorti din 20 mai 2016 vor participa toate inscrierile in promotie care s-au facut prin completarea integrala a talonului de inscriere din magazine sau a talonului electronic de pe www.fa-ticasacubosch.ro in perioada 1 - 24 aprilie 2016.

Castigatorii premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi afisati online pe www.fa-ticasacubosch.ro pe masura validarii lor, pana la data de 9 mai pentru tragerea la sorti din data de 15 aprilie 2016 si pana la data de 17 iunie 2016 pentru tragerea la sorti din data de 20 mai 2016. Castigatorii vor fi contactati in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare. Participantii desemnati castigatori vor fi apelati la numarul de telefon cu care s-au inscris in campanie.

Premiile constand in produse vor fi trimise catre castigatori in termen de 40 de zile lucratoare de la validare.