Acest concurs a expirat în data de 2016-02-24. Vezi concursurile active aici.
In luna februarie, lasa-te inspirat de iubire si te premiem!

Concursul începe pe data de 09 februarie 2016 la ora 12:00 și se încheie la data de 23 februarie 2016 ora 18:00. 

Fiecare participant trebuie să încarce, pe contul său personal de Instagram, o fotografie care să respecte conceptul „Inspired by love” („Inspirat de iubire”). Aceasta trebuie să încludă în descriere „Inspired by love”, tag către contul oficial de Instagram @voninoromania și hashtag-urile #voninomoments și #inspiredbylove. De asemenea, fotografia trebuie distribuită, în mod public, pe contul personal al fiecărui participant, păstrându-se descrierea. 

După validarea lor, imaginile vor fi încărcate și în albumul de Facebook „Inspired by love” de pe pagina de Facebook Vonino Romania. 

Un premiu va fi acordat pe baza popularității imaginii în cele două medii sociale, respectiv like-uri cumulate pe platformele Instagram și Facebook. Nu vor fi luate în calcul interacțiunile cu contul personal de Facebook al fiecăruia dintre Participanți. Se vor lua, însă, în calcul like-urile de pe contul personal de Instagram al fiecărui Participant.  

Cel de-al doilea premiu va fi acordat în urma alegerii juriului, format din echipa de Marketing & Comunicare Advanced Tehnologies SRL, ca reprezentat legal al Vonino România. 

Premiul:

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii decat cele comunicate initial.

Câștigătorii vor fi înștiințați în maxim 48 de ore de la încheierea perioadei de înscriere.