80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 tablete Xavy T7 Fusion Red!

 admin  2016.02.13  Tablete,Trageri la sorti  1869

concurs Vonino

Concursul începe pe data de 09 februarie 2016 la ora 12:00 și se încheie la data de 23 februarie 2016 ora 18:00. 

Fiecare participant trebuie să încarce, pe contul său personal de Instagram, o fotografie care să respecte conceptul „Inspired by love” („Inspirat de iubire”). Aceasta trebuie să încludă în descriere „Inspired by love”, tag către contul oficial de Instagram @voninoromania și hashtag-urile #voninomoments și #inspiredbylove. De asemenea, fotografia trebuie distribuită, în mod public, pe contul personal al fiecărui participant, păstrându-se descrierea. 

După validarea lor, imaginile vor fi încărcate și în albumul de Facebook „Inspired by love” de pe pagina de Facebook Vonino Romania. 

Un premiu va fi acordat pe baza popularității imaginii în cele două medii sociale, respectiv like-uri cumulate pe platformele Instagram și Facebook. Nu vor fi luate în calcul interacțiunile cu contul personal de Facebook al fiecăruia dintre Participanți. Se vor lua, însă, în calcul like-urile de pe contul personal de Instagram al fiecărui Participant.  

Cel de-al doilea premiu va fi acordat în urma alegerii juriului, format din echipa de Marketing & Comunicare Advanced Tehnologies SRL, ca reprezentat legal al Vonino România. 

Premiul:

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii decat cele comunicate initial.

Câștigătorii vor fi înștiințați în maxim 48 de ore de la încheierea perioadei de înscriere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vonino castiga premii castiga tableta tableta Xavy T7 Fusion Red inspirat de iubire