Acest concurs a expirat în data de 2015-08-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga parfumul preferat.

Daca ma intrebati care e parfumul meu preferat nu ma pot opri niciodata la unul. Vara aleg intotdeauna notele fresh, iarna merg pe esente mai puternice si tot asa. Am cel putin 4 parfumuri care imi plac, toate la fel de tare.

Asa ca cei de la Infinite Love au venit cu idea grozava de a recreea parfumurile marilor case la preturi mult mai accesibile. Astfel acestea au apărut ca variantă accesibilă pentru persoanele pasionate de cele mai cunoscute esențe lansate pe piață în ultimii ani.

Acestea se găsesc în variante lemnoase, florale, fructate, orientale sau citrice, potrivite pentru orice moment din zi sau din noapte. Caracterizate de note precum ambră, cedru, lemn de santal, mosc, patchouli, tonka, vetiver, vanilie și multe altele, parfumurile Infinite Love sunt potrivite atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care țin la aspectul lor. Parfumurile pot fi alese în funcție de anotimp și de personalitate. Sticluțele de parfum vin în variante de 100 ml, 50 ml sau pen de 8 ml, ideal pentru bagajul de vacanță! Avantajul parfumurilor constă o dată în prețul accesibil pe care îl au și durata lungă a efectului, datorată esenței în concentrație de 30% pe care o conțin, nemaiîntâlnit la parfumurile obișnuite.

Va invitam sa le testati pe pielea voastra si punem la bataie 2 parfumuri de 100 de ml (unul pentru EA si unul pentru EL), plus 2 seturi travel size ce contin, fiecare, 5 sticlute de 8 ml fiecare, cu esentele preferate. Castigatorii isi vor putea alege parfumul.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va abonati la newsletter-ul Urban, in boxul de sub articol si sa ne lasati un comentariu in care sa precizati ca v-ati inscris la concurs.

Concursul se incheie pe 06 august 2015 la ora 10 iar astigatorii vor fi anuntati cu ajutorul random.org in aceeasi zi.