108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 excursii in Scotia, la distileria Ballantine’s si alte premii instant!

 admin  2016.06.27  Diverse,Vacante,Trageri la sorti,Castig instant  2142

concurs Ballantine’s

Eşti pregătit să prinzi ritmul?

Adună-ţi prietenii, shake it brasilian style şi intră în tragerea la sorţi pentru o excursie în Scoţia, la distileria Ballantine’s!

 1. Cumpără Ballantine’s Brasil și folosește codul de pe sticlă pentru a-ți crea profilul pe www.brasilshake.ro.
 2. Vei intra automat în tragerea la sorți.
 3. Pentru a-ți mări șansele de câștig, demonstrează că ești cel care dă startul petrecerii în gașca ta și răspunde provocărilor Brasil Shake.

Să înceapă Fiesta! Înscrie-te acum și descoperă provocările.

Premiile campaniei sunt:

 • Marele Premiu: 2 excursii pentru câte 4 persoane în Scoția
 • 12 kit-uri de petrecere pentru cele mai distractive grupuri de prieteni, pe Facebook
 • Premii instant în magazinele partenere

Iar dacă vrei să dansezi #BrasilShake cu noi, te așteptăm la party-urile Ballantine’s Brasil, cu multe alte surprize și șanse de câștig:

 • Bucuresti : 18 Iunie în Drunken Lords
 • Cluj: 25 Iunie în After8
 • Timisoara: 2 Iulie în Heaven
 • Mamaia : 9 Iulie în Princess Mamaia
 • Iasi : 16 Iulie în Le Gaga
 • Costinesti: 29 Iulie în Tineretului
 • Costinesti: 6 August în Ring
 • Costinesti: 12 August în Tineretului

Campania promoțională „Ballantine’s Brasil - Brasil Shake 2016”‚ se va desfășura în România, în perioada 09 iunie 2016 - 31 august 2016, în magazinele de larg consum participante și în locațiile tip horeca participante (pub-uri, baruri, cluburi, terase), locații semnalate cu materialele de comunicare ale prezentei campanii

Produsele participante în prezenta campanie sunt sticle de Ballantine’s Brasil 0.7 L, comercializată în perioada campaniei de către magazinele de larg consum și locațiile tip horeca participante, precum și băuturile pe bază de Ballantine’s Brasil comercializate de către locațiile tip horeca participante.

Marele premiu al campaniei naționale Ballantine’s Brasil - Brasil Shake 2016 va fi acordat prin tragere la sorți, la finalul campanie.

Premiile instant se vor acorda pe loc, tuturor participanților care fac dovada achiziției în perioada promoției a produsului participant la campanie, în baza bonului fiscal prezentat la standul promoterilor Ballantine’s Brasil, în magazinele participante, conform zilelor și intervalului orar menționate în Regulament.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ballantine’s castiga premii distileria Ballantine’s excursie Scotia www.brasilshake.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.