Carti, Reviste • Trageri la sorti

Concurs: Castiga una din cele 2 carti cu titlul “Cel mai fericit bebelus din lume” scrise de Harvey Karp!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.28 • 950 vizualizări

concurs Bebebliss

Si eu vreau sa am cel mai fericit bebelus din lume.

Pentru ca e firesc ca orice parinte sa isi doreasca ca bebelusul lui sa fie sanatos si fericit, premiile acestui concurs sunt doua carti cu titlul “Cel mai fericit bebelus din lume”.

Aceasta carte devenita bestseller scrisa de Harvey Karp, vine in intampinarea unei nevoi uriase a parintilor de indrumare specializata pentru ingrijirea bebelusilor care plang mai tot timpul. Autorul te invita sa afli cum este perceputa lumea de catre copilul tau si sa inveti un program de tehnici foarte eficiente pe care el le-a folosit cu succes de nenumarate ori pentru calmarea bebelusilor.

Cum poti participa la concurs:

  1. Like paginii Bebebliss.ro;
  2. Like paginii Kidizi.ro;
  3. Da share acestei postari si lasa un comentariu;

Atentie: se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului. Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Premiile acestui concurs constau in doua carti cu titlul “Cel mai fericit bebelus din lume” scrise de Harvey Karp.

Concursul incepe in data de 28 iulie 2015 si se va desfasura pana in data de 12 august 2015. In 13 august 2015 vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea cine sunt cei doi norocosi care vor primii cadou cartea “Cel mai fericit bebelus din lume”.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS