101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 carduri cadou n valoare de 6.000 lei fiecare si 46 de carduri cadou in valoare de 500 lei fiecare!

 admin  2018.10.03  Vouchere,Trageri la sorti  396

concurs Mastercard

E normal sa iti faci cumparaturile la Penny Market. Asa cum e normal sa platesti cu Mastercard.

Plateste cu Mastercard la Penny Market intre 1 octombrie si 15 noiembrie 2018, si orice tranzactie iti poate aduce: 

  • 2 carduri cadou valabile in orice magazin Penny Market de pe teritoriul Romaniei, in valoare de 6.000 lei fiecare cu TVA inclus;
  • 46 de carduri cadou valabile in orice magazin Penny Market de pe teritoriul Romaniei, in valoare de 500 lei fiecare cu TVA inclus;

Completeaza in formularul de concurs valoarea tranzactiei si numarul de telefon si esti automat inscris in tragerea la sorti.

Promotie valabila in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2018, in toate locatiile Penny Market de pe teritoriul Romaniei. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mastercard castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.