101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 bilete de avion la Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris!

 admin  2016.06.14  Vouchere,Trageri la sorti,Invitatii  1294

concurs Banca Transilvania

Daca iti place sa calatoresti, atunci ai gasit ceea ce cauti. Cardul BT Flying Blue a fost creat pentru ca tu sa te bucuri de calatorii si de cumparaturi. Banca Transilvania, Tarom, Air France si KLM iti ureaza bun venit in lumea zburatorilor!  

Alege varianta cardului care ti se potriveste cel mai bine: BT Flying Blue Classic sau BT Flying Blue PremiumCardurile BT Flying Blue vin cu o serie de beneficii, pentru ca tu sa te bucuri de calatorii si cumparaturi.

Daca iti faci cardul in perioada 1 mai - 30 iunie 2016 avem multe surprize pentru tine:

  • poti castiga 2 bilete de avion la Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris, oferite de Air France, KLM si Tarom
  • BONUS de bun venit pentru prima cumparatura cu cardul, 3.000 sau 5.000 Mile Premiu (in functie de cardul ales)
  • 0 comision de emitere
  • 0 comision anual in primul an

In cadrul acestei campanii se vor oferi prin tragere la sorti care va avea loc in data 15 iulie 2016, 4 premii constand in cate 2 bilete dus-întors la clasa Economy, cu plecare din Bucuresti, pe urmatoarele destinatii: Geneva, Hamburg, Paris si Amsterdam.

Organizatorul campaniei „Oferta speciala si tombola BT Flying Blue!” este Banca Transilvania S.A., regulamentul oficial este disponibil aici.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Banca Transilvania castiga premii BT Flying Blue BT Flying Blue Classic BT Flying Blue PremiumNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.