Acest concurs a expirat în data de 2014-09-18. Vezi concursurile active aici.
Imagineaza-te aici!

Campania "Imagineaza-te aici!" va incepe in data de 10 septembrie 2014 si se va incheia la data de 17 septembrie 2014.

In perioada 10 - 16 septembrie 2014 orice utilizator de internet se poate inscrie la concursul „Imagineaza-te aici!” conform instructiunilor: 

  • participantii trebui sa acceseze pagina de destinatiatadevis.ro; 
  • participantii trebuie sa completeze urmatoarele date personale: nume, prenume, data nasterii, oras de resedinta, telefon, email .

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa trimita o carte postala electronica prin intermediul site-ului destinatiatadevis.ro unei persoane dragi. Cartea postala trebuie sa fie insotita de un text, respectand specificatiile enumerate mai jos: 

  • textul trebuie sa se potriveasca cu imaginea din cartea postala; 
  • textul trebuie sa fie conceput in asa fel incat sa dea impresia desinatarului ca expeditorul s-a aflat in locul cu imaginea din cartea postala in momentul scrierii acestuia; 
  • stilul textului poate fi prozaic, romantic, descriptiv sau amuzant 
  • textul trebuie sa fie unic si creativ 

Pentru premiul cel mare constand in 2 bilete de avion KLM catre Curacao, se vor alege 10 potentiali castigatori. Acestia vor fi alesi de un juriu desemnat de KLM Romania care se va asigura ca indeplinesc toate conditiile mentionate mai sus in prezentul regulament. Cei 10 potentiali castigatori alesi de catre juriu vor fi invitati de catre KLM la un eveniment pulic, organizat pe data de 17 septembrie, la ora 18:30 in Bucuresti, pe terasa Shopping Mall Promenada, Calea Floreasca nr 246. In cadrul evenimentului, va fi desemnat castigator participantul cu cel mai mare numar de voturi acumulate in timpul evenimentului.  Dintre toti participantii inregistrati in concurs se va alege prin vot public un singur castigator al unui premiu constand in 2 bilete de avion KLM catre Curacao

Toti participantii la evenimentul public organizat pe data de 17 septembrie, la ora 18:30 in Bucuresti, pe terasa Shopping Mall Promenada vor avea sansa sa castige 2 bilete de avion KLM la Amsterdam prin participarea la votul public pentru desemnarea castigatorului marelui premiu.