98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 bilete Lufthansa Premium Economy catre o destinatie intercontinentala la alegere sau unul din cele 500 de cupoane de reducere!

 admin  2015.02.13  Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant  1245

concurs Lufthansa

Campania promotionala „Fa testul! Fa-ti bagajele! Calatoreste mai mult!” va incepe in data de 10 Februarie 2015, ora 00.00 si se va incheia in data de 10 martie 2015, ora 23.59.

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie:

  • sa indeplineasca dreptul de participare (Se pot inscrie in vederea participarii in Campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani si care, respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial);
  • sa acceseze platforma online concurslufthansa.com;
  • sa parcurga testul de „personalitate a calatorului”;
  • indiferent de rezultatul testului sa completeze talonul de inscriere in campanie cu urmatoarele date necesare inscrierii acestora in campanie: numele, prenumele, data nasterii, tara de resedinta, numar de telefon si adresa de e-mail;
  • sa bifeze ca au luat la cunostinta de Regulamentul campaniei publicat pe platforma online concurslufthansa.com;
  • dupa completarea datelor solicitate sa actioneze butonul „Inscriere Newsletter”;

Un participant are dreptul sa participe la Campanie cu o singura inscriere in numele sau. Fiecare participant la aceasta Campanie are dreptul de a castiga 1 singur premiu din cele oferite in cadrul Campaniei.

Premiile acordate in cadrul Campaniei sunt:

  • 1 x Marele Premiu: Bilet avion clasa economy pentru 2 persoane, catre orice destinatie operata cu aeronaza Lufthansa, echipata cu Clasa Premium Economy;
  • 500 x Premii Garantate alocate primilor 500 persoane inscrise in baza de date: Voucher discount in valoare de 20 euro (cursul BNR) la orice bilet de avion achizitionat in perioada 15 Februarie – 15 Martie 2015;

Tragerea la sorti va avea loc in data de 13 Martie 2015 si se va efectua sub stricta supraveghere a unei comisii formate din 2 reprezentanti ai Organizatorului si a unui Notar Public. Va fi extras 1 Castigator si 3 Rezerve pentru marele premiu. Premiile garantate vor fi acordate automat primilor 500 de abonati in baza de date Lufthansa AG prin intermediul campaniei „Fa testul! Fa-ti bagajele! Calatoreste mai mult!” de pe platforma concurslufthansa.com.


PARTICIPA LA CONCURS

Lufthansa Premium Economy castiga bilete concurs LufthansaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.