77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 aparate pentru inghetata Delimano Ice Cream Maker!

 admin  2014.07.30  Trageri la sorti,Electrocasnice  1394

concurs Delimano

Concursul “Câștigă unul dintre cele două aparate pentru înghețată Delimano” se desfasoara in perioada 4 iulie – 1 august 2014, pe teritoriul Romaniei.

Participantii la acest concurs trebuie sa intre in contul personal de pe goodfood.ro (daca nu au cont, sunt invitati sa-si creeze unul), sa se asigure ca toate campurile formularului din profil sunt completate (numele, prenumele, e-mailul, telefonul, sexul, localitatea - acestea sunt detaliile care ajuta la identificarea castigatorului si contactarea acestuia), sa se inscrie in concurs pe pagina goodfood.ro sa completeze formularul de participare si sa trimita o fotografie cu tortul de inghetata de piersici pe care l-a pregatit pe baza retetei din revista GoodFood, numărul de iulie – august, pagina 26.

Castigatori vo fi desemnat prin tragere la sorti pe data de 2 august 2014. La tragerea la sorti vor participa toti concurentii care au trimis o fotografie respectand cerintele concursului. Extragerea se va face cu ajutorul functiei Random din Excel.
Castigatorul va fi publicat pe site-ul www.goodfood.ro pe 2 august 2014.

Premiile concursului “Câștigă unul dintre cele două aparate pentru înghețată Delimano”: sunt 2 x aparat de inghetata Delimano Ice Cream Maker


PARTICIPA LA CONCURS

aparate pentru inghetata Ice Cream Maker tort de inghetata de piersici revista GoodFood concursuri