Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 2 aparate foto Canon EOS 600D si in fiecare saptamana cate un incarcator universal portabil pentru gadgeturi!

În fiecare duminică după-amiază, „Turist Acasă” va fi ghidul dumneavoastră pentru cele mai bune destinaţii de vacanţă, cele mai frumoase peisaje naturale din ţară şi din lume, dar și cele mai rentabile oferte de concediu.

Odată cu această emisiune, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.20, un nou concurs debutează la Digi24.

Concursul cu premii „Fii turist acasa si castiga un premiu de vacanta!”, se va desfăşura în perioada 11 iulie - 31 august 2014 iar cele mai spectaculoase imagini vor fi difuzate pe Digi24 HD, în cadrul emisiunii “Turist Acasă”.

Dacă vrei să participi, este foarte simplu!

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook a Digi24 HD şi să încarci pe pagina de Facebook poze si filmuleţe din vacanţă.

Te poţi înscrie cu maxim două poze şi o înregistrare video, care să scoată în evidenţă cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, mai ieftine sau mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate.

Afli dacă ai câştigat în fiecare luni, când vor exista trageri la sorţi pentru un încărcător portabil Pebble, iar la finele fiecărei luni se va extrage marele premiu, un aparat foto marca CANON.

Emisiunea „Turist Acasă” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 15.20, pe Digi24 HD.