Acest concurs a expirat în data de 2016-01-12. Vezi concursurile active aici.
Avem un concurs pentru cei care vor sa fie permanent in forma.

Concursul se desfăşoară in perioada 05.12.2015 – 11.01.2016 Concursul se va desfăşura în revista Playboy, editia Decembrie 2015 / Ianuarie 2016  (numar dublu) .

In paginile revistei Playboy, editia Decembrie 2015 / Ianuarie 2016, vom realiza o pagina in care vom prezenta concursul nostru. Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa isi faca o fotografie (selfie) cu aceasta pagina din revista (pagina de concurs) si sa o trimita pe adresa playboy@mediaventure.ro, impreuna cu datele lor de contact, specificând numarul de telefon (de preferinta mobil), data naşterii si adresa postala completă.

La final, redactia va alege cele mai simpatice 2 fotografii, care vor fi desemnate castigatoare. Cei doi castigatori vor primi, fiecare, cate un abonament de tip Bronze pentru 1 an in reteaua salilor de fitness WorldClass.  

Cele 2 premii constau in cate un abonament de 1 an, de tip Bronze, la salile WorldClass. Premiile nu se acordă in bani si nu sunt transferabile. Cele doua premii trebuie sa fie revendicate de către câştigatori la adresa de e-mail playboy@mediaventure.ro în termen de 30 de zile de la data anunţării câştigătorului in revista Playboy nr. 2/2016.

Cei doi câştigători vor fi desemnati de catre juriu (redactia revistei), potrivit criteriului anuntat, respectiv cei 2 participanti care vor trimite cele mai simpatice fotografii selfie impreuna cu pagina de concurs. Castigatori vor fi contactati telefonic sau prin e-mail. Câştigatorii vor fi anunţati în nr 2/2016 al revistei Playboy, care va aparea in data de 28.01.2016.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.