111
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.496.70
miliarde de lei,
adica

1.496.700.000,00
RON
11640
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 18 aparate foto subacvatice, 80 de prosoape de plaja si 6.600 de produse L’Oreal Paris!

 admin  25.06.2015  Beauty,Diverse,Electronice,Trageri la sorti  1658

concurs Carrefour

Campania promotionala se va desfasura in perioada 18.06 - 01.07.2015 in toate magazinele Carrefour (28 de locatii) de pe intregul teritoriul al Romaniei.

Pentru a se inscrie in Campania Promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze inperioada Campaniei Promotionale oricare 2 produse L’Oreal Paris din categorii diferite (exceptiei produsele de machiaj unde se pot achizitiona 2 produse dinaceasta categorie), sa pastreze bonul si sa solicite promoterului de pe raion tichetul razuibil in baza caruia participantul va afla pe care dintre premiile mai jos mentionate l-a castigat.

Categoriile de produse sunt: ingrijirea parului (Elseve), colorarea parului (Casting ,Preference, Excellence, Sublime Mousse), ingrijirea fete (Dermo-Expertise si Men-Expert) si machiajul fetei.

In cadrul Campaniei promotionale  se vor acorda urmatoarele premii:

  • 6.600 de produse L’Oreal Paris (fixativ par 75 ml);
  • 80 de prosoape de plaja;
  • 18 aparate foto subacvatice;

Premiile se acorda in limita stocului disponibil.

Premiile din primele 2 categorii: produse L’Oreal Paris (fixativ de par) si prosoapele deplaja se acorda pe loc in magazin. In cazul in care participantii castiga unul dintre aparatele foto subacvatice acestia vor trebui sa lase datele de contact (nume, adresa, telefon, CNP) promoterului de pe raion urmand ca ulterior intermen de 30 de zile lucratoare sa fie contactati pentru primirea premiul.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.Carrefour Summer Splash concurs Carrefour concursuri online castiga premii aparat foto subacvatic concurs L’Oreal Paris


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail